Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Moș Crăciun și-a golit sacul de cadouri aduse copiilor dar, ce să vezi, e rândul iepurașului să vină cu ceva. Tot cadouri, bineînțeles. Iar copiii și le doresc numaidecât. Lista e lungă, desigur. Copiii văd multe și le vor pe toate. Cum Paștele nu înseamnă numai ouă roșii, pască, cozonac și bucate alese, trebuie să ne punem bani deoparte și pentru cadourile celor mici. Că este o păpușă, un lego, o mașină, un puzzle, o pușcă, un cărucior pentru păpuși sau orice altceva, toate implică niște cheltuieli…și nu foarte mici.

Cum facem să nu dăm o avere pe darurile aduse de “iepuraș”? Simplu, căutăm reduceri. Dăm o fugă prin magazinele cu jucării și căutăm ofertele speciale. Sau putem încerca cumpărăturile online. Este plin internet-ul de site-uri care, printre altele, vând și jucării. Este imposibil să nu găsim ceva la preț redus. Bine, ideal ar fi să găsim acea jucărie pe care și-o doresc. Pentru că cererea de Paște sună cam așa: “Mami, tati, aș vrea ca iepurașul să-mi aducă…”. Ei știu clar ce vor iar noi, ca părinți, ne conformăm. 😊 Bineînțeles că la auzul acestor vorbe vin și întrebările în sinea noastră: “Aoleu, oare ce vrea? O fi ceva scump? O fi ieftin? Ne permitem? Și dacă ne permitem, de unde luăm? Dacă e scump, ce facem?”

iepurasul

Și, acum sincer, cum să nu le luăm acel cadou pe care și-l doresc atât de mult? Putem să-i dezamăgim? Nu putem, evident! Bucuria lor este și a noastră.

Sigur noi vă putem sugera un cadou ieftin, viu și cu multe avantaje. 🙂

Un iepuraș! Da da, ați citit bine! Cumpărați-le un iepuraș! Unul viu! Bucuria va fi imensă. Ghemotocul cu blană multă și pufoasă îi va impresiona foarte tare.

Îi va responsabiliza mult pe copii prin grija pe care vor trebui să i-o poarte și-n plus e foarte ieftin. Prețul unui iepuraș pornește de la 30 de lei.

Dar, bineînteles, voi știți mai bine ce cadou i-ar bucura pe copiii voștri. Așa că, alegând cadoul mult dorit și potrivit puteți aduce fericire în casă!

Dacă te „prinde” Paștele fără bani, știi că te poți baza pe Viva Credit! Intră aici https://goo.gl/YLeK1Q și solicită un credit rapid. În 2 ore ai banii pe card.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: