Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Îți faci calculele după perioada sărbătorilor de iarnă și-ți dă cu virgulă? Ba mai mult, apar cheltuieli care trebuie achitate cât mai repede posibil, însă porfofelul nu prea e de acord cu tine? Știm cu toții că de sărbători cheltuim, din păcate, mai mulți bani decât ne propunem. Totuși, dacă ești pe minus, nu e cazul să te panichezi! Poți să-ți faci planuri noi cu Viva Credit!

În ceea ce mă privește, am avut un an greu, cu destul de multe cheltuieli, căci plecarea la facultate a băiatului cel mare și-a spus cuvântul! Totul a necesitat bani: drum, înscriere, cazare etc! Totusi, am reușit să-i gestionăm cum se cuvine, încât să facem față tuturor cheltuielor. Situația ne-a scăpat de sub control, bineînțeles, după perioada sărbătorilor, mai ales atunci când copilul nostru ne-a anunțat că trebuie să achite urgent taxa la facultate. Ne-a luat prin surprindere, căci fusesem anunțați că plata se face mai târziu! După ce că eram pe zero, trebuia să și facem rost de o sumă frumoasă de bani… Aveam nevoie de ei neaparat, altfel risca să fie sancționat!

businessman with laptop computer working at office

business, technology, programming and people concept – close up of businessman with coding on laptop computer screen working at office

Cum procedez în această situație limită? La părinți nu mai puteam apela, deoarece ne-au ajutat în nenumărate rânduri, ori de câte ori am avut probleme cu banii. Mi-am sunat cel mai bun prieten pentru a-mi da detalii despre un împrumut rapid de care beneficiase anterior, când a trecut printr-o nevoie de bani urgentă. Nu numai că m-a lămurit imediat, căci nu erau prea multe lucruri de făcut, dar m-a și convins! Am intrat imediat pe site-ul Viva Credit, am completat toate datele necesare și am primit banii neașteptat de rapid. Nu mi-au trebuit garanții sau giranți, nici măcăr adeverință de venit. Și am fost tare surprins să văd că la primul împrumut am avut 0% dobândă și comisioane.

Vrei să știi cum și cât poți împrumuta? Totul e extrem de rapid. Am completat imediat cererea de împrumut cu datele personale, am trimis o copie după buletin pe e-mail și în 2 ore am avut banii pe cardul personal. Poți lua un credit online cuprins între 100 și 1500 Lei pe care îl poți returna când dorești tu, dar nu mai mult de 35 de zile. Nu rata ocazia să iei un împrumut rapid doar cu buletinul! Nu mai fugi după hârtii și-ți rezolvi problemele financiare mai repede decât îți poți închipui!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: