Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Pentru a putea rezolva anumite probleme financiare neprevăzute sau pentru a-şi achiziţiona diferite obiecte de uz casnic, de exemplu, românii se îndatorează pentru ani buni la bănci. Deseori majoritatea dintre ei au nevoie de sume de bani relativ mici pentru anumite situaţii financiare care nu suportă amânare până la ziua de salariu sau pensie. Cumpărarea unui frigider, trimiterea copiilor la meditaţii sau reparaţiile prin casă, sunt câteva exemple de situaţii pentru care românii trebuie să se împrumute.

În România, pensia medie este în jur de 900 de lei, în timp ce în cazul salariilor suma poate depăşi 2000 de lei. Şi vorbim de situaţii fericite. De aceea, atunci când apare ceva neprevăzut, creditele la bănci sau împrumuturile la prieteni sunt primele soluţii care ne vin în minte.

Pentru a rezolva cheltuielile lunare neprevăzute o soluţie rapidă şi eficientă este creditul pe termen scurt.

Dacă şi tu ai nevoie de un credit pentru rezolvarea unor probleme financiare ce nu necesită investiţii mari, atunci te poţi împrumuta de bani rapid, simplu şi discret.

Aplică pentru un credit online la Viva Credit dacă suma de care ai nevoie se încadrează în limita a 100 – 1500 de lei. Dobânda este de 1.20% pe zi, iar perioada maximă de contractare a creditului este de 35 de zile. Cu ajutorul unui astfel de împrumut îţi rezolvi problemele rapid, returnezi banii într-un timp scurt şi scapi de grija ratelor pe ani buni la bănci.

businessman with laptop computer working at office

În plus, întreg procesul de acordare a creditului se desfăşoară online, fără acte şi fără drumuri inutile la bănci. Va trebui să completezi o cerere online cu suma dorită, iar în decurs de câteva ore afli daca cererea ta este aprobata şi banii îţi vor fi viraţi în cont în aceeaşi zi. Rambursarea lor se va face tot online, într-o singură tranşă şi în ziua pe care tu o decizi.

Un mare avantaj al acestui credit până la salariu este reprezentat de faptul că suma pe care o poţi împrumuta este una mică, astfel că returnarea ei nu-ţi va crea o gaură în buget.

În plus, poţi lua un credit online chiar dacă figurezi cu datorii la bănci. Oricui i se poate întâmpla să aibă probleme financiare care necesită o rezolvare rapidă!

Dacă ai nevoie de un Împrumut Până la Salariu, intră aici: https://goo.gl/GgjgaQ

2 gânduri despre &8222;Salariile și pensiile mici îi îndatorează pe români la bănci!&8221;

 1. csapo ladislau david spune:

  Vreu un credit unde pot aplica nr meu este 0751991845

  Apreciază

  1. Viva Credit spune:

   Buna seara, domnule Csapo Ladislau David! Am transmis numarul dvs de telefon colegilor mei. Veti fi sunat azi sau in cursul zilei de maine! Va multumim!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: