Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Știm cu toții cât de greu este să faci față cheltuielilor lunare! Parcă-ți notezi totul pe hârtie, parcă ai calculat totul până la ultimul bănuț și tot îți dă cu virgulă!   Ba mai mult, e al naibii de greu să reziști tentației de a nu arunca banii pe diverse lucruri care nu sunt pe lista inițială! Dar ce te faci când îți vine și ziua de plată a chiriei? Eh, ăsta este stresul meu cel mai mare.

Da, mi-e greu să-mi  gestionez banii! Nu știu cum se descurcă alții dar pentru mine economisirea banilor este o provocare continuă. Iar viața de chiriaș nu e simplă deloc!

Sunt conștient că, la fel ca în fiecare lună, trebuie să achit chiria, însă decembrie mi-a pus capac! Nu degeaba e luna cadourilor! Mi-am făcut datoria și am oferit celor dragi mie diverse atenții! Asta m-a adus în ianuarie nu numai cu portofelul gol ci și cu buzunarele fâlfâind în bataia vântului. 🙂

-Alo, domnu’ Sorin? Vedeți că trec diseară pe la dvs să-mi dați banii de chirie!

-Sigur că da, vă aștept!

businessman with laptop computer working at office

Închid telefonul și mă gândesc: “Ia, Sorine, acum să te văd! De unde faci tu rost de bani până diseară?” Pe salariu nu am cum să mă bazez că-l iau în 5 zile. În mod normal, aș apela la taica-meu dar nu și acum. Stiu sigur că nu are să-mi dea bani pentru că de Crăciun și-a făcut “cadou” o nouă centrală. Cea antică și de demult se stricase.

Ce să fac? Care sunt soluțiile? Am nevoie urgent de bani într-un timp cât mai scurt. Altfel, risc să-mi fac bagajele fără să vreau! Ajung la birou, intru pe internet și încep să caut soluții! Am nevoie de un credit rapid! La o simplă căutare pe Google găsesc  și soluția! Viva Credit. Intru pe site-ul lor, urmez toti pasii si, ce credeti, în scurt timp mă sună, și-mi spun că mi-a fost aprobată cererea și că în 2 ore îmi intră banii pe card. 2 ore?! Pe bune?!

Da, atât de repede mi-au intrat banii în cont. Creditul Până la Salariu, de la Viva Credit m-a salvat! Si, credeti-ma, nu exagerez deloc când spun asta!

Acest credit online este soluția ideala atunci când ai nevoie urgenta de bani. Vi-l recomand din suflet! Iar cei de la Viva Credit m-au convins cu seriozitatea, profesionalismul și rapiditatea lor!

Și cum spune Terminator, I’ll be back, baby! 🙂

Dacă te regăsești în această situație, soluția este aici:https://goo.gl/5uzQ07

4 gânduri despre &8222;Chiria + 0 lei în buzunar = Viva Credit!&8221;

 1. trainică florica luciana spune:

  Bună ziua doresc un creditat

  Apreciază

 2. trainică florica luciana spune:

  Am înţeles că sunteţi foarte buni şi de acea apelez la dumneavoastră

  Apreciat de 1 persoană

  1. Viva Credit spune:

   Va multumim pentru incredere, doamna! Va asteptam pe vivacredit.ro sau sa ne sunati pe nr de telefon 021.303.0080 sau pe e-mail la suport@vivacredit.ro. Va multumim!

   Apreciază

 3. Viva Credit spune:

  Buna ziua, doamna Florica Luciana! Pentru a putea beneficia de un imprumut este necesar sa intrati aici https://goo.gl/fxozIe si sa completati o cerere online care nu dureaza mai mult de 10 minute. Imediat dupa finalizarea cererii veti fi contactata pentru un raspuns.
  In acest moment avem o dobanda promotionala de 0% (pana pe 31 ianuarie), adica in data scadenta veti plati aceeasi suma pe care o imprumutati.
  In cazul in care va putem ajuta cu orice informatii ne puteti contacta telefonic la 021.303.0080 sau pe e-mail la suport@vivacredit.ro.

  Va multumim,
  Echipa Viva Credit IFN SA

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: