Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Totul până la bani”, este o zicală din popor. De multe ori, împrumuturile de bani între prieteni duc la deteriorarea relatiilor dintre aceştia. Fie cel care a împrumutat banii a uitat să-i mai înapoieze, fie cel care i-a dat banii respectivi i-a cerut mai devreme decât data stabilită restituirii împrumutului. Să nu mai vorbim de cazurile în care unul uită suma exactă de bani pe care trebuie să o înapoieze sau uită de ea de tot.

Împrumuturile de bani fără un contract, fie ele şi între cei mai buni prieteni, sunt destul de riscante şi pot duce deseori la ruperea definitivă a acelei prietenii.

Prietenii sau rudele sunt primele persoane la care te gandesti, de obicei, să apelezi atunci când ai nevoie de bani urgent. Noi iți propunem o altă variantă de împrumut! Una mult mai avantajoasă!

businessman with laptop computer working at office

Fiindcă în prezent trăim în secolul internetului, a venit timpul să te împrumuţi rapid şi sigur.

Data viitoare când ai nevoie de o suma de bani până la 1500 de lei alege Creditul Până la Salariu de la Viva Credit. E la fel de simplu ca împrumutul la o cunoştinţă,  însă mult mai sigur şi mai discret. Aşa că, în loc să-l suni pe cel mai bun prieten să te împrumute, completează o cerere online cu suma de bani de care ai nevoie. Vei obține rapid aprobarea iar în, aproximativ, două ore vei primi banii în cont.

Să presupunem că ai nevoie de bani pentru medicamente sau trebuie să repari ceva prin casă, sau să faci un drum neaşteptat. Oricare ar fi motivul vei intra în posesia împrumutului foarte repede fără să ți se ceară o explicatie ce vrei să faci cu banii.

În cererea completată vei trece suma dorită, perioada pe care doreşti să o iei, dar nu poti depăși 35 de zile. Vei şti exact ce sumă trebuie să restitui, fără niciun fel de surpriză.

Important pentru aprobarea creditului este să ai peste 21 de ani, un venit stabil mai mare de 700 de lei şi un cont bancar.

Aşa că, data viitoare când ai nevoie de un împrumut, alege să îţi salvezi prietenia şi apelează la  Creditul Până la Salariu.

Intră aici și cere-l: https://goo.gl/LqRjwC

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: