Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Ați pățit vreodată să vă sune telefonul, iar la capătul firului să auziți vocea “dulce” a soacrei? “Mâine, eu și tac-tu, venim la voi! Ne-am luat biletele de tren deja! La ora 21.00 să veniți după noi, la gară! Pa, pa!”.  Eu am pățit-o! Așa că, a trebuit să mă organizez rapid, să fac mâncare, curățenie… Deh, vine soacra!

Am dat fuga la piață, am făcut toate cumpărăturile necesare, am venit într-un suflet acasă și am gătit trei feluri de mâncare . Exact așa cum le place socrilor mei.

După ce am terminat treaba în bucătărie, am vrut să dau repede și cu aspiratorul. Surpriză însă…nu a vrut să mai pornească, oricât m-aș fi rugat eu de el. Era de așteptat să se întâmple și asta! Au trecut mai bine de 10 ani de când ne slujea.

Ce era să fac? Îmi doream ca totul să fie perfect, dar, fără aspirator, treaba era pe jumătate făcută, iar asta nu ar fi scăpat de ochiul critic al soacrei.

businessman with laptop computer working at office

Bani de un nou aspirator nu aveam și până la salariu mai era ceva… Mi-am amintit însă de vorbele colegelor mele de serviciu: “Când ai o nevoie urgentă, apelează cu încredere la Viva Credit!” Eu eram acum într-o astfel de situație așa că, le-am urmat sfatul. Am intrat pe vivacredit.ro și am aplicat pentru Creditul Până la Salariu, un credit rapid, pentru care nu am avut nevoie de giranți sau garanții și nici de adeverință de salariu. Mai mult, pentru că eram client nou, Viva Credit mi-a oferit o dobândă preferențială de…0%.

În doar două ore am avut cei 600 de lei solicitați, direct în cont.  Mi-am trimis soțul din dotare, repede, la cel mai apropiat magazin de electrocasnice să  cumpere un aspirator nou ca să termin ce începusem.

Socrii mei mi-au lădat calitățile de gospodină. Eu nu am putut însă să nu le povestesc și lor prin ce am trecut. Le-am spus și cine mi-a sărit imediat în ajutor, iar soacră-mea s-a declarat mândră de mine.

Mulțumesc Viva Credit! M-ai ajutat să fiu din nou nora preferată a socrilor mei.

Intră și convinge-te și tu cum funcționeză lucrurile la Viva Credit:         https://goo.gl/ITizE6

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: