Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Soția mea a plecat în delegație pentru câteva zile și ne-a lăsat singuri acasă, pe mine și pe gemenii noștri în vârstă de aproape 5 ani.  Când am auzit că vom rămâne doar noi trei, am sărit în sus de bucurie, la propriu. Ne-am spus: „Patru zile fără reguli! E Raiul pe Pământ! Putem face exact ceea ce ne trece prin cap, fără ca cineva să ne atragă atenția.”

Încă din prima zi în care am rămas singuri, le-am promis copiilor că mâncăm la fast food-ul lor preferat, apoi mergem în parc să jucăm fotbal. Bucuroși de planurile pe care le-am făcut, copiii s-au îmbrăcat cu echipamentele lor de mici fotbaliști, și-au luat mingea cu semnăturile echipei lor preferate și în nici 10 minute au fost gata de plecare.

Am pornit de acasă veseli și plini de entuziasm. Eram fericiți că ne putem petrece timpul doar noi trei, așa ca între „bărbați”.

Am ajuns la fast food și am mâncat pe săturate tot ceea ce în mod obișnuit mama nu ne lasă să mâncăm. Apoi, am vrut să fugim în parc, însă când să ieșim pe ușa restaurantului… s-a pornit ploaia.

Copiii mei s-au întristat brusc iar lacrimile le jucau în colțul ochilor. Toate planurile lor, ale nostre, s-au năruit.

Nu se putea însă ca ziua să se termine așa. Trebuia să îi înveselesc cumva pe micuți, așa că, după ce am ajuns în casă le-am spus: „Pregătiți-vă de meci! ” Am amenajat în sufragerie un adevărat mini-teren de fotbal și am dat start distracției.

businessman with laptop computer working at office

În toiul meciului ne-a scăpat mingea… direct în televizor. Țăndări s-a făcut!  Ca să nu îmi întristez din nou copiii, am început să râd, iar ei au făcut la fel. În final, pentru cei mici, ziua petrecută alături de tatăl lor a fost una reușită.

Eu însă auzeam continuu în cap vorbele soției mele: „Nu vă mai jucați cu mingea în casă! O să spargeți televizorul!” Mare dreptate a avut! Acum, trebuia să fac ceva ca să îmi repar greșeala până la întoarcerea ei acasă.

Am intrat pe internet și am făcut un studiu de piață. Un televizor ca al nostru costa 1.400 de lei. Nu aveam atâția bani puși de-o parte! Așa că, mi-am sunat imediat fratele și i-am cerut ajutorul. Nici el nu avea banii, însă mi-a vândut un pont prețios: Viva Credit.  Mi-a mărturisit că și el a apelat de nenumărate ori la ajutorul echipei Viva.

Am intrat imediat pe vivacredit.ro și am găsit acolo exact ceea ce mi se potrivea: Creditul până la Salariu. Un credit fără giranți, fără garanții. Nu am avut nevoie nici de adeverință de venit iar totul s-a desfășurat on line. Banii i-am avut în cont în doar 2 ore și… surpriză: Mi-au oferit o dobândă de 0%.

Problema mea a fost rezolvată rapid. Am cumpărat un televizor nou, înainte ca soția mea să se întoarcă acasă.

Ea nu a observat schimbarea, dar eu nu am putut păstra secretul și i-am povestit întreaga nostră aventură.  Spre surprinderea mea, a râs și s-a bucurat că ne-am descurcat și singuri.

Îți mulțumesc Viva Credit pentru ajutor! Îți mulțumesc că ai spus: Stop certurile în căsnicie. Cu siguranță voi povesti și altora despre tine și, cu siguranță noi nu vom mai juca niciodată fotbal în casă.

Dacă ai și tu o nevoie rapidă,  nu ezita să apelezi la Viva Credit. Intră și tu aici: https://goo.gl/rwrdR1  Oferta lor ți se potrivește și ție.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: