Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Studenția este frumoasă, dar și scumpă! Și câte nu vrem să facem când suntem studenți?

Din păcate, ne trebuie destui bani pentru chirie, mâncare, taxe, cărți, abonamente la transport si așa mai departe… Lista poate continua până la infinit! Iar o ieșire în oraș, la un suc sau, de ce nu, într-un club nu strică niciodată, că na, trebuie să mai și socializăm! Pentru cei mai mulți studenți, părinții și joburile part-time rămân soluțiile de avarie! Dar nu numai! Când ai tăi nu mai au, pur și simplu de unde scoate bani, iar din salariu nu-ți achiți decât o parte din cheltuieli, Viva Credit reprezintă calea ta de ieșire!

student.jpg

 

Și pe mine tot ei m-au scos dintr-o mare încurcătură! Abia așteptam să vin în capitală să dau nas în nas cu viața de student, asta până mi-am dat seama că, așa cum se spune în popor, ,,câinii nu umblă cu covrigii în coadă”! Da, da, nu e ieftină deloc viata-n Bucureşti! Pentru că ai mei se descurcau din ce în ce mai greu cu banii, am decis să-mi caut un loc de muncă. Eh, n-am putut împușca doi iepuri dintr-un foc și m-am ales cu câteva restanțe! Și ca să nu le mai cer alor mei, care oricum îmi plătesc taxa la facultate, am zis să pun câțiva bani deoparte, din timp, că restanțele…costă și astea! Eh, da` ce să vezi? Toți prietenii s-au organizat să plece un week-end la munte, de unde nu puteam lipsi….dacă nu acum, în studenție, atunci când? Din păcate, mi-am cam făcut de cap și m-am trezit lefter! N-am mai îndrăznit să le cer alor mei… abia îmi dăduse bani pentru a plăti prima tranșă din taxa semestrială. Ce era să fac? Trebuia să caut soluții urgent, altfel riscam locul la facultate. Fără să stau pe gânduri, am întrebat câțiva colegi care, la fel, nu se descurcau prea bine cu banii, ce fac în aceste situații critice! Mi-au zis că au mai apelat, când au avut niste cheltuieli urgente, la Împrumutul Până la Salariu de la Viva Credit, pentru că singurele condiții pentru a primi un credit rapid la ei, este: să ai 21 de ani împliniți și un venit lunar de 700 de lei! Deci, mă încadram la fix! Aș fi vrut să le cer unor rude banii de care aveam nevoie, dar m-am gândit că mai bine îmi rezolv treaba singur fără să mă ştie tot neamu’.

Dacă am avut avantaje? Foarte multe: nu a fost necesar să mă deplasez la bancă, n-am avut nevoie de tot felul de acte, de teancuri de documente cum cer, de obicei, băncile, iar totul este 100% online. Se adaugă și 0% dobândă la primul credit! Viva Credit îți poate oferi împrumuturi de până la 1.500 Lei pentru maximum 35 de zile. O soluție perfectă, având în vedere că este o perioadă de o lună, timp în care în bugetul tău va intra măcar un salariu! Îți garantez că, un ban în minus pentru achitarea împrumutului, nu se simte atât de tare la buzunar, în comparație cu nerezolvarea nevoilor urgente la timp.

Dacă ai nevoie de un credit rapid, intră si convinge-te de avantajele lui aici: https://goo.gl/EcIqJs

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: