Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Să ți se strice mașina chiar atunci când ai cea mai mare nevoie de ea! Asta te poate duce în pragul disperării. Să nu ai nici bani să o repari! Asta se poate transforrma într-o adevărată dramă.

Cine nu a trecut prin așa ceva, poate că nu înțelege. Eu însă am simțit pe pielea mea ce înseamnă să rămâi fără mașină exact atunci când trebuie să faci naveta dintr-un oraș în altul.

Actor de meserie, locuiesc în București (aici am mai multe contracte de colaborare ca actor în teatru și televiziune), dar sunt angajat cu carte de muncă la teatrul din Ploiești, acolo unde joc în mai multe spectacole. Așa că, sunt nevoit să parcurg aproape zilnic distanța de aproximativ 60 de kilometri dus – 60 de kilometri întors . Naveta București-Ploiești nu este una grea, însă fără mașină devine un adevărat calvar.

Într-o dimineață, când să plec de acasă, autoturismul meu nu a vrut să mai pornească și pace. A trebuit să apelez urgent la un mecanic. Am sperat că e ceva ce se poate repara rapid, fără costuri foarte mari. Însă surpriza neplăcută a venit atunci când mecanicul mi-a spus că electromotorul trebuie schimbat iar asta mă costă, cu tot cu manoperă, 750 de lei.

businessman with laptop computer working at office

Nu aveam de unde să scot pe loc atâția bani, așa că am căutat cu disperare soluții. Mi-am sunat toți prietenii să le cer ajutor, dar niciunul nu avea de unde să îmi împrumute atâția bani. Din vorbă în vorbă am ajuns și la Viva Credit. Am decis că nu am nimic de pierdut dacă încerc să mă împrumut de la ei. Și… bine am făcut!

Am intrat pe vivacredit.ro, am completat online cererea și am aplicat pentru Creditul până la Salariu. Nu am avut nevoie de giranți sau garanții, iar totul s-a desfășurat din fața…telefonului. 🙂 Am primit banii în cont, în doar două ore.  Comisionul și dobânda…. 0%.

Cu Viva Credit am reușit să îmi rezolv rapid problemele, să îmi onorez toate contractele și, bineînțeles, să nu îmi dezamăgesc spectatorii.

Dacă și tu ai o nevoie urgentă, nu ezita să apelezi la echipa Viva Credit. Este mereu prezentă lângă tine, atunci când ești într-un impas financiar.

Mulțumesc Viva Credit!

Intră aici să te convingi câte avantaje ai: https://goo.gl/kYOQsQ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: