Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Ne-am mutat recent, iar apartamentul în care locuim, de aproximativ o lună, are parchetul vechi… mai vechi decât mine! Și scârțâie de mama focului! De fapt, scârțâie e puțin spus. Uneori, am senzația că urlă din toți rărunchii lui de parchet, ori de câte ori fac vreun pas!

Acum imaginează-ți cum e să fii în situația asta cu un copil mic. Mersul pe vârfuri nu mai e o soluție… Iar, acel minut de la pătuț până la ușă, se transformă într-o adevărată oră de echilibristică, plină de obstacole! Oricât de silențioasă încerc să fiu, la primul pas, piticul se trezește și… începe “distracția”! Și, după multe plânsete (ale copilului :)), o iau de la capăt! Doar dacă am noroc, după vreo două sau trei tentative de a-l adormi, reușesc să ies învingătoare pe ușa dormitorului.

Într-o zi, când eram foarte obosită, dar și cel mic, ne-am hotărât că trebuie să schimbăm vechitura aia de parchet, cu orice preț! Era singura soluție sigură, să scăpăm de tot chinul ăsta. N-aveam niciun ban strâns, că deh…cine are un copil, știe despre ce vorbesc. La părinții mei n-am vrut să apelez. Mama abia ce suferise o intervenție medicală destul de costisitoare, și numai de parchetul meu n-avea ei chef! Pentru că n-am vrut să-mi mai creez obligații față de nimeni, am căutat soluții pe internet și bine am făcut, pentru că așa m-am împrietenit cu Viva Credit!

Ca să primesc împrumutul, n-am făcut decât să intru pe vivacredit.ro ca să completez online formularul de împrumut, care a durat doar câteva minute, și să trimit o copie de pe buletin pe mail-ul companiei. În foarte scurt timp, m-au sunat și mi-au spus că cererea e aprobată, iar în două ore o să am banii! Cât am ales parchetul și până când am vorbit cu meseriașul, banii îmi intraseră deja în cont. În două zile am rezolvat problema parchetului! Acum pot să și dansez de fericire, că piticul doarme dus! Știi ce liniște s-a făcut, brusc, la mine-acasă? 🙂businessman with laptop computer working at office

Dacă ești vreodată în pană de bani, nu ezita să alegi Viva Credit! La ei, poți alege orice sumă cuprinsă între 100 și 1500 Lei, fără adeverință de venit, garanții sau giranți, pe care o poți returna oricând dorești în termen de 35 zile! Și toate astea cu 0% dobândă la primul împrumut! De departe, foarte convenabil! Viva Credit înseamnă siguranță, rapiditate și transparență!

Intră și convinge-te aici: https://goo.gl/AoeWRB

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: