Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

,,În sfârșit, o să avem și noi casa noastră!” îmi ziceam fericită acum două săptămâni. Nu, nu, n-am câștigat la loto, ci am moștenit căsuța bătrânească de la bunicii mei! La țanc, pentru că că eram foaaarte gravidă! Mai aveam o lună și nășteam, iar vestea că ne vom muta de la garsonieră, unde, spațiul era oricum prea mic pentru trei, a venit ca o gură de aer!         Și pentru că nu mai aveam răbdare, văzând că se-ncălzește, ne-am mutat… și cu cățel și cu purcel! Dar, din prea mult entuziasm, n-am dat atenție unor detalii tehnice și nici n-am observat micile probleme care veneau odată cu noua locuință! Însă, ploaia mocănească de săptămâna trecută a avut grijă să ne lămurească… În câteva colțuri ale noii noastre case vechi, ploua cu găleata! Entuziasmul nostru s-a ofilit pe loc! Ne-am dat seama că socoteala din acasă nu ,,s-a pupat” deloc cu cea de pe acoperiș! 🙂

Și pentru că nu era o problemă care suporta amânare, trebuia să acționăm urgent… asta dacă nu voiam să ne ”scăldăm” în propria casă! O barcă ne mai lipsea și eram gata de aventură!

businessman with laptop computer working at office

Știam că problemele unei case încep de la un acoperiș defect, deci trebuia să folosim, pentru reparație, materiale de calitate! Ne-am interesat cam câți bani ne-ar trebui, iar totul nu depășea 1500 lei. Din păcate, noi nu-i aveam în acel moment… Însă, așa cum am făcut mereu când am avut nevoie urgentă de bani, am apelat și de data asta la serviciile celor de la Viva Credit. Când am stat la garsonieră, chiria ne-a dat, de multe ori, bătăi de cap…cine credeți că ne-a salvat pe noi ori de câte ori am fost la un pas să ne strângem ”sarsanalele”? Echipa Viva Credit, bineînțeles!

Văzând cum apa curge șiroaie prin casa noastră, nici n-am mai avut răbdare să mai deschid calculatorul. Știam că se poate solicita creditul și de pe telefoncu un simplu sms, iar banii au intrat în contul bancar în maximum două ore.

Știți că atunci când vine vorba de reparații în propria casă, e bine să gândiți pe termen lung! De aceea, Viva Credit îți pune la dispoziție împrumutul rapid online, astfel încât să faci niște investiții de calitate și de durată!

Convinge-te și tu: https://goo.gl/LIGu4X

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: