Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Pe 13 mai este ziua iubitului meu și am decis să îi fac o surpriză, una pe care să o țină minte toată viața. M-am tot gândit ce l-ar bucura cel mai mult, cum i-ar plăcea să-și petreacă ziua de naștere și … mi-a venit ideea salvatoare.

Exact în ziua în care el împlinește 35 de ani, trupa lui favorită concertează la București. În parcarea complexului Romexpo, britanicii de la Deep Purple își vor promova cel mai nou album “inFinite”, în cadrul turneului The Long Goodbye. Ce surpriză poate fi mai frumoasă decât să își vadă idolii cântând live?

rock.jpg

Hotărâtă ,am intrat pe internet să cumpăr 2 bilete la concert, dar am avut parte de o dezamăgire.  Deși mai era o lună până la eveniment, deja nu mai era disponibil niciun bilet, nici la gazonul B și nici la gazonul A. În schimb, mai erau câteva bilete la Golden Ring, dar un loc la VIP costă, nici mai mult, nici mai puțin de 350 de lei. Așa că, două bilete îmi depășeau cu mult bugetul. Cu toate astea, am hotărât să nu renunț și să împrumut, până la salariu, banii de care am nevoie.

Nu am apelat nici la rude, nici la prieteni ci am apelat la Viva Credit.  Nu a fost nevoie să le dau prea multe explicații. De ce am nevoie de bani? De ce atât de urgent? De ce nu îi am puși de-o parte? Sunt întrebări la care nu am fost nevoită să răspund. Tot ce mi-au cerut ei a fost să completez o cerere online pe  vivacredit.ro. Nu mi-au cerut nici giranți și nici garanții și în doar două ore am avut banii în cont. Mai mult,  pentru că a fost prima oară când am apelat la ei, Viva Credit mi-au oferit și o dobândă de 0%. Practic, am împrumutat 700 de lei de la ei și după 30 de zile le-am dat înapoi tot 700 de lei.

În aceeași zi am și cumpărat biletele. Așa că, acum, abia aștept să vină data de 13 mai ca să îi văd reacția iubitului meu care mereu fredonează prin casă melodiile celor de la Deep Purple. Sigur va fi o surpriză minunată, una la care nici nu visează. Promit să vă țin la curent și să vă povestesc cum a fost la concert, dar mai ales cum a reacționat iubitul meu.

Vouă, celor de la Viva Credit nu pot decât să vă mulțumesc că mi-ați fost complici la surpriză.

Dacă și tu ai o nevoie urgentă, apelează cu încredere aici: https://goo.gl/ChkdDD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: