Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

,,Mamă, te așteptăm săptămâna asta la noi, în Italia, neaparat! Îmi e tare greu cu cel mic și am nevoie de ajutorul tău, urgent! Cu greu mai fac față oboselii și lipsei de somn…”. Astea-s vorbele fiică-mii care, aproape disperată, m-a sunat aseară că îi e tare greu după naștere și să fac cumva să mă duc la ea, în străinătate, cât mai repede!  Știind că perioada imediat următoare după naștere nu-i tocmai cea mai ușoară, am zis s-o fac și p-asta! Nu m-a lăsat inima să stau acasă când ei îi era atât de greu. Deh, orice mama înțelege ce zic…

Rapid, am căutat diverse oferte pentru a lua biletul de avion cât mai ieftin, dar ce să vezi, numai oferte nu erau…Pentru că voiam să plec în doar câteva zile, biletul era, într-adevăr, foarte scump! Cel puțin pentru mine, care trăiesc din pensia lunară… Fiică-mii nu-i puteam cere să-mi ia ea biletele, că oricum cheltuiește destul cu cel mic. Am sunat repede o verișoară, i-am explicat situația, dar fără să-mi dea diverse detalii, mi-a zis că nu poate să mă împrumute în niciun chip. Am cerut ajutorul și unei vecine, dar imediat mi-a replicat: ,,Dacă tu pleci în Italia, la fiică-ta, cine știe când vii și mi-i dai înapoi!”.

businessman with laptop computer working at office

Sătulă să mai fiu refuzată, am zis că mai bine stau în banca mea și găsesc alte soluții. Și da, i-am ales pe cei de la Viva Credit! Știam de ei pentru că văzusem o reclamă la TV! Am fost tare fericită când am văzut că și eu, pensionară fiind, pot accesa un împrumut rapid online.

Fiind plecată în următoarea perioadă, mi-era teamă că n-am cum să returnez creditul….Dar, m-am liniștit când am aflat că pot rambursa banii și fără sa fiu în țară. Și ca să primesc creditul rapid, n-am făcut decât să intru pe vivacredit.ro pentru a completa online formularul cu datele mele personale și să trimit pe mail-ul companiei o copie de pe buletin. Apoi, am așteptat banii pe care i-am primit, surprinzător, în doar două ore! În acest timp, mi-am făcut  bagajul și-am ales “oferta” cea mai bună! 🙂

Mi-am dat seama că e foarte convenabil să ceri un credit doar cu buletinul, pentru că dobânda este 0%, adică aveam să returnez exact aceeași sumă pe care am cerut-o. Deci, super afacere! Am fost plăcut impresionată de rapiditatea și de seriozitatea de care au dat dovadă!

Datorită vouă, acum sunt în Italia, la fiică-mea! Mulțumesc, Viva Credit!

Dacă și tu ai nevoie de bani rapid, intră aici: https://goo.gl/h1WHVi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: