Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

De când mă știu, am fost pasionată de modă! Mai mereu mă gândeam ce fain ar fi să-mi fac singură hainele! Ei bine, de la bunica mi se trage, care era o expertă într-ale croitoriei! Și, acum un an, văzându-mi interesul față de ceea ce ea a făcut o viață întreagă, mi-a dăruit mașina ei de cusut… una de calitate, dar, cam, de vârsta ei. 🙂

Astfel, cu multă pasiune, un pic de ambiție, studiu și perseverență, am pornit la drum…

Așa am ajuns să-mi pot crea eu, cu mâinile mele, ceea ce ,,visam noaptea”. Și pentru că hainele făcute pe comandă sunt…altfel, dar și mai apreciate decât cele din magazin, clienții n-au întârziat s-apară! Ba chiar, primăvara a venit cu un program incărcat, de ajunsesem sa lucrez zi – lumină. Mașina de cusut și-a făcut treaba, asta până săptămâna trecută, când ,,a cedat”!

businessman with laptop computer working at office

Unde mai pui că era marți, iar până vineri trebuia să termin un costum și-o rochie! Iar în ceea ce mă privește, mă pricep la făcut haine, dar nu și la reparat mașini de cusut… așa că, habar n-aveam ce să-i fac! Am căutat să văd cam cât m-ar costa dacă apelez la un depanator, deși știam că nu stau prea bine cu banii. Abia ce “scăpasem” de niște bani pentru plata unor facturi iar profit din mica mea ,,afacere”, încă n-aveam, că doar eram la început! Dacă voiam ca mașina să fie gata în câteva ore, trebuia să scot din buzunar, în jur de 600 de lei…bani pe care nu-i aveam! Era musai să-mi respect termenele de predare, altfel n-ar mai veni nimeni la mine!

Așa că, am decis să fac un împrumut rapid online de la Viva Credit! În momentul ăla, era singura mea variantă! Și cea mai avantajoasă! De ce? Pentru că cerințele lor de creditare sunt minime: trebuie să am peste 21 de ani, un salariu net de peste 700 de lei şi un card sau un cont personal! Pentru că am 0% dobândă la primul credit, iar banii îi primesc în doar 2 ore! La ei, pot împrumuta între 100 și 1500 lei, fără adeverință de venit, garanții sau giranți, totul fiind online.

Am completat o cerere online cu datele personale, le-am trimis o copie de pe buletin și am așteptat aprobarea. 🙂 Simplu ca „bună ziua”!

Am primit cei 600 lei super rapid, așa că am putut plăti serviciile depanatorului la timp! Datorită vouă, Viva Credit, mașina mea de cusut, cu ganduri de pensionare, a intrat, din nou, în câmpul muncii! 🙂

Pentru cel mai avantajos credit online, intră aici: https://goo.gl/G0tK3d

2 gânduri despre &8222;Când lipsa banilor te stresează, Viva Credit te salvează!&8221;

  1. mirica spune:

    Daca imi trebuie 100 de lei numai luna ce vine trebuie sa ii dau inapoi?

    Apreciat de 1 persoană

    1. Viva Credit spune:

      Buna ziua! Viva Credit ofera credite de la 100 lei pana 2000 lei pe un termen de maxim 35 de zile. Va multumim!

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: