Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

De câteva zile văd o reclamă la televizor, reclamă care mi-a atras atenția și m-a cam pus pe gânduri. Un magazin din București, care vinde electronice și electrocasnice,  are promoții de până la 50 la sută la combinele frigorifice.  “Exact de o combimă frigorifică nouă am nevoie și eu!”, mi-am spus. “Cea pe care am primit-o de la părinții noștri când, ne-am căsătorit, dă semne de oboseală. Nici nu e de mirare. Au trecut aproape 15 ani de atunci.”

L-am așteptat pe soțul meu să vină de la serviciu și i-am spus despre ofertă. Așa că, ne-am urcat în mașină și am plecat la magazin să vedem care sunt prețurile exacte. Am găsit acolo fix ce ne doream: o combină frigorifică albă,  cu o înălțime de 174 de centimetri și o lățime de 70 de centimetri, clasa A+. Mai mult, combina frigorifică pe care noi am pus ochii are și un sistem care păstrează perfect alimentele proaspete, iar senzorii amplasați în interiorul frigiderului permit menținerea temperaturii corecte și limitează formarea gheții pe pereții interiori. Și… să nu uităm de garanția de 5 ani. Totul sună minunat doar că, frigiderul costă, cu reducere cu tot, 949 de lei.

businessman with laptop computer working at office

Până luna viitoare nu aveam de unde să scoatem aproape 1.000 de lei. Ce era să facem? Expira și oferta până luam următorul salariu. Așa că, am decis să ne împrumutăm. Am căutat pe internet cea mai bună ofertă de credite. Am găsit-o la Viva Credit.

Am intrat pe site-ul lor și am avut parte de o mare surpriză. Am crezut că nu vedem bine: ne ofereau un credit cu o dobândă de 0%. Mai exact, câți bani luam împrumut, atâția dădeam înapoi. Singura condiție: să îi returnăm în 35 de zile. Am completat imediat fomularul online și am aplicat pentru Creditul Până la Salariu. Am primit banii în cont, în doar două ore. Nu am avut nevoie de adeverințe de venit, de giranți sau garanții.

Acum, tot ce ne rămâne de făcut e să dăm fuga la magazin și să ne cumpărăm noua combină frigorifică.

Viva Credit este cu siguranță alegerea corectă, nu doar pentru noi ci și pentru tine, atunci când ai o nevoie urgentă!

Aici găsești un prieten de nădejde: https://goo.gl/hyfYbJ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: