Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Totul e bine când se termină cu bine! Asta e vorba care mie-mi place cel mai mult!
Să vă povestesc… Sunt zile în care, după o zi istovitoare la muncă, încerc să las totul deoparte și mă joc cu cei doi copii. Mărturisesc că mă relaxează la maximum! Așa că, nici săptămâna trecută n-am făcut rabat și, după ce-am închis telefon, calculator și televizor, am dat, de-a dreptul, în mintea copiilor! Și ca echipa să fie completă, ni s-a alăturat și soțul meu… Vă dați seama ce-a ieșit?! După o partidă de ,,baba oarba” și ,,de-a v-ați ascunselea”, joaca nu s-a putut termina fără clasicele sărituri în pat… Și deh, cum uneori parcă al lor tată ,,n-are toate țiglele pe casă”, a intrat în joc… Normal că, la cele 75 kg ale lui, s-a rupt patul…

businessman with laptop computer working at office

N-am transformat totul într-o tragedie, mai ales că acea ,,gaura neagră” din mijlocul patului apăruse dintr-o joacă! Singura problemă era că trebuia să-l reparăm urgent pentru că alt pat nu aveam. În paturile mici ale copiilor sigur nu am fi încăput. 🙂 Deci, ce facem? Cum facem? Stiți vorba aia “La cel sărac nici boii nu trag”? Eh, ni se potrivea de minune. Exact, nu aveam bani. Adica mai aveam noi niste marunțis dar ăla era pentru mâncare. Să dormi cu stomacul gol pe un pat mare…parcă nu prea merge. 🙂 Așa că, ne-am gândit să ne împrumutăm pentru a face rost de bani. Am scos din calcul posibilitatea de a apela la rude sau cunoștințe, deoarece am vrut să evităm toate întrebările și explicațiile legate de ceea ce o să facem cu banii. Astfel că, singura soluție și cu rezolvare urgentă, era să cerem un credit rapid. După câteva căutări, am ajuns pe pagina celor de la Viva Credit, care ne-au convins foarte repede că Creditul Până la Salariu este ceea ce ne trebuie! Cum au reușit? Păi simplu! Atunci când ai 0% dobândă și 0 comisioane la primul împrumut, dar și șansa de a-l lua doar cu buletinul, n-ai cum să zici ,,nu”! Unde mai pui că totul se face online, adica de unde vrei tu?

Fără vreo urmă de-ndoială, am completat cererea cu datele noastre personale și am trimis copia de pe buletin pe mail-ul companiei. Apoi, am așteptat 2 ore să ne intre banii pe card. E important să fii responsabil și să ceri atât cât ai nevoie, așa că noi am împrumutat doar 400 de lei din cei 1500 lei puși la dispoziție de Viva Credit!

Banii au intrat, patul l-am reparat! Să continuăm distracția! 🙂

Dacă și tu ai nevoie de bani urgent, intră aici: https://goo.gl/Kwfl60

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: