Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Sărbătorile de Paști m-au bucurat, dar m-au și pus la cheltuială! Parcă, în timpul anului mai țin cu dinții de câțiva lei, mă mai abțin să arunc banii pe fereastră sau pe orice lucru care îmi face cu ochiul… într-un cuvânt, sunt mai cumpătat! Eh, dar cu prilejul sărbătorilor, m-am cam lăsat dus de val și am uitat că luna Mai vine și cu facturi, și cu chirie și…multe alte cheltuieli!

businessman with laptop computer working at office

Recunosc că Paștele m-au cam chelit de bani! Rămăsesem cu ceva, cât s-o duc decent până la următorul salariu, pe care-l așteptam cu mare nerăbdare. Eh, chiar atunci s-a pomenit și fratele meu că vrea să-i achit o datorie de 500 de lei…deși stabilisem că-i pot înapoia banii, fără grijă, într-o lună-două. Dar, cum și el se afla în aceeași situație, nu am avut incotro… Și, chiar dacă e fratele meu, știți vorba aia veche…. ,,Frate, frate, dar brânza-i pe bani!” Pentru că nu voiam să se ajungă la relații tensionate, din cauza unei datorii, m-am gândit imediat la diverse soluții! Să mă împrumut de la sor-mea sau maică-mea ca să-i înapoiez lui datoria, nu era o idee prea bună… Așa că am luat în calcul să apelez la un credit rapid! Însă, îmi spuneam: ,,Stai să vezi cât caut și n-o să găsesc nimic convenabil”. Ei bine, m-am înșelat! După un click pe internet, soluția era chiar sub nasul meu! Creditul online de la Viva Credit a fost exact ceea ce îmi trebuia! Ce m-a interesat cel mai mult pe mine la acest împrumut? Păi, în primul rând, să nu returnez suma înzecit, dar când am văzut că am 0% dobândă la primul credit, am răsuflat ușurat! De asemenea, mă mai interesa ca perioada de rambursare a banilor să fie cam de o lună, asta pentru că aveam nevoie de timp să-mi intre următorul salariu! Și da, aveam la dispoziție chiar 35 de zile să dau suma înapoi! Oricum eram super mulțumit de ceea ce-mi ofereau cei de la Viva Credit și n-ar mai fi contat de câte hârtii trebuie să fac rost sau la câte cozi trebuie să stau, însă iar m-au surprins plăcut! De ce? Pentru că aveam nevoie doar de o copie de pe buletin pentru tot! Deci fără adeverințe de venit, garanții sau giranți. Și fără vreun stat la coadă, pentru că serviciile erau 100% online!

Așa că, după ce m-am convins super rapid că e ceea ce-mi trebuie, am completat cererea online cu datele personale, am trimis copia după buletin pe e-mail-ul companiei și am așteptat doar să-mi fie virați banii în contul personal! Și, da, au intrat în aceeași zi! De acum știu la cine să apelez când trebuie să fac rost de bani, rapid! Viva Credit nici nu te presează, nici nu-și schimbă promisiunile! Vă mulțumesc, căci doar cu ajutorul vostru i-am achitat banii fratelui meu la timp, fără a exista alte discuții! Mă voi întoarce cu încredere la voi!

Așadar, când datoriile te presează, creditul rapid te salvează!

Convinge-te aici: https://goo.gl/aDps8Q

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: