Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Când mă gândeam că mai este foarte puțin până la vară, surpriză, s-a reîntors iarna! Recunosc că m-a luat total prin surprindere, de fapt, pe cine nu a luat? Până și pe cei care se ocupă de asigurarea căldurii… 🙂

Acum, m-am convins si eu cât de adevărată e vorba aia: ,,Iarna nu-i ca vara”… 🙂 Dacă o săptămână-n urmă stăteam cu geamurile deschise și cu hainele de iarnă băgate la naftalină, uite-mă cum sunt băgată în șifonier și sap adânc după ele. Am scos plapuma groasă, paltonul cu blăniță la glugă :), cizmele și…2-3 colinde de Crăciun! 🙂 M-am înfășurat cu plapuma și așteptam cuminte să se încălzească țevile. Cred că-mi ajungea pensia mai repede decât căldura-n calorifere. Am dârdâit o oră, două, trei, până mi-a “trăsnit” o idee! ,,Am nevoie urgent de-o aerotermă! E soluția perfectă în această situație, mai ales că e o achiziție pe termen lung!”

businessman with laptop computer working at office

M-am apucat de căutat pe internet să văd cam cât costă una de calitate, căci voiam să mă țină si-n celelalte primăveri iernatice. 🙂 În trecerile dintre anotimpuri se întâmplă frecvent să fie rece în casă, așa că, acest aparat de încălzire, m-ar fi scutit de stratul gros de haine si pături, cu care eram nevoită să mă încălzesc în acele momente… Aveam în portofel vreo 100 de lei, însă, după o căutare atentă, n-am găsit nimic de bun și ieftin care să se încadreze în această sumă. Deci, nu aveam suficienți bani. Îmi trebuia urgent un împrumut. La ai mei nu voiam să cer, pentru că știam ce o să-mi spună: ,,După ce că plătești ditamai chiria, nici măcar căldură n-ai? Pentru ce dai atâția bani?!” Am vrut să evit asemenea discuții, căci mai tare mă enervam. M-am gândit să apelez la câțiva prieteni, dar am renunțat la idee. Știi tu, combinația dintre prieteni și bani ,,nu prea se pupă”!

Așa că, am început să caut soluții pe internet. Din câteva click-uri, am ajuns pe pagina celor de la Viva Credit, care îmi puneau la dispoziție Creditul Până la Salariu – exact de ce aveam nevoie. Câteva sute de lei pentru o perioadă scurtă, pe care îi rambursam într-o singură rată, la salariu. Dar ceea ce mi-a placut cel mai mult era, pe langă dobânda de 0%, faptul că primeam banii în aceeași zi.…ceea ce însemna că mi-aș fi cumpărat aeroterma până-n seară și n-aș mai fi înghețat toată noaptea!

Până m-am îmbrăcat și-am ajuns la magazin, banii deja erau în contul personal!

Cu ajutorul vostru, Viva Credit, n-am făcut țurțuri la nas, în casă și, mai ales, am investit într-un produs care mă va încălzi mulți ani de acum încolo!

Ca să vezi și tu cât de simplu e totul, intră aici: https://goo.gl/aH3QVt

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: