Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Dacă mă întrebi pe mine, cred că situațiile neprevăzute nu ,,iartă” pe nimeni! Și, din păcate, fiecare poate trece, la un moment dat, printr-o perioadă mai grea din punct de vedere financiar! Noroc că acum există soluții foarte convenabile, care te scapă de gândurile și frământările din miez de noapte!

Recent, m-am confruntat cu o asemenea situație, în care am avut nevoie de bani rapid! Copilul cel mare este clasa a VIII-a, deci ,,avem” testare națională! Din fericire, mereu s-a descurcat fără reproș la scoală, așa că, sfătuindu-ne, am ajuns la concluzia că nu are nevoie de meditații! Totul bine și frumos până acum o săptămână, când s-au aflat rezultatele de la simulare iar rezultatele lui au fost…nu chiar atât de bune pe cât ne așteptam noi. La rugămințile băiatului, care mi-a spus că are nevoie de pregătire suplimentară pentru a face față examenelor, am decis că trebuie să-i căutăm un meditator neapărat!

businessman with laptop computer working at office

Din păcate, financiar nu stăteam deloc bine, dar nu m-am lăsat doborâtă de aceste circumstanțe… Am scos din calcul să mă împrumut la rude, pentru că nu voiam să știe toată lumea cum și de ce are copilul nevoie de meditații și alte cele… știți voi! M-am gândit că trebuie să bat la altă ușă… Și, da, am găsit portița de salvare la țanc!

Păi, cum stăteam pierdută în fotoliu, cu gândurile în toate părțile, aud o reclamă la Tv: „Pentru situații neprevăzute, intră pe vivacredit.ro și ia Creditul Până la Salariu”! Am ciulit urechile bine, am memorat site-ul lor și fugit direct la calculator să văd despre ce-i vorba. Am citit și, în câteva minute, mi-am dat seama că este ceea ce ne trebuie.

Nu numai că am văzut foarte multe opinii pozitive, dar am remarcat că nu există costuri suplimentare pe durata creditării, dobânda fiind de 0% la primul credit. De asemenea, sumele care pot fi împrumutate sunt între 100 și 1.500 de lei și banii se pot da înapoi între 1 zi și 35 de zile. Cel mai util la acest credit rapid este că totul se întâmplă online, din fața computerului de acasă, de pe mobil sau tabletă.

Așa că, fără nici o sfială, am completat cererea de împrumut cu datele personale, am trimis o copie după cartea de identitate pe email-ul lor, iar 2 ore mai târziu, aveam banii în cont. Datorită vouă, Viva Credit, băiatul meu este la prima ședință de meditații, chiar acum! Și, chiar ați adăugat o ,,cărămidă” la ceea ce va fi el în viitor!

De acum înainte, am la cine să apelez ori de câte ori voi avea probleme cu banii! Vă mulțumim că ne faceți viața mai ușoară!

Dacă vrei sa afli mai multe, intră aici: https://goo.gl/JNnKlx

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: