Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Hai, recunoaște că, în ziua de azi, suntem cu toții dependenți de tehnologie. Nu-mi spune că tu nu-ti verifici non-stop telefonul mobil. Un pic Facebook-ul, un pic email-ul! 🙂 Parcă nici nu deschizi bine ochii dimineața că ai și pus mâna pe telefon să vezi ,,ce? cum? și când?” s-a mai întâmplat ceva.

 

În ceea ce mă privește, recunosc că nu aș mai putea sta fără telefon. Îl folosesc non-stop, ba în interes de serviciu, ba să vorbesc cu familia, retele de socializare, poze…știi tu la ce mă refer! Și rău mai este când nu te mai poți folosi de el, mai ales când abia l-ai cumpărat și entuziasmul atinge cote maxime!

businessman with laptop computer working at office

Tare încântată am mai fost de el. Parcă era făcut pentru mine! 🙂 Făcea niște poze… 🙂 E adevărat că făcusem ceva economii ca să mi-l pot permite! Numai că, ce să vezi, nu m-am putut bucura foarte mult de el. Mi-au trebuit doar câteva clipe de neatenție și noua mea achiziție zăcea, cu ecranul făcut țăndări pe podea. Da, l-am scăpat pe jos! Habar nu am cum! Normal că eram furioasă, căci ultimii mei bănuți în el i-am investit și nici garanția nu mă ajuta în vreun fel să-l repar pentru că vina a fost în întregime a mea.

Cum să rezolv această situație? Ce soluții am? Trebuie să-l repar urgent dar, de unde alți bani? Și ziua salariului e așa de departe! În timp ce îmi „storceam” creierul cum să fac rost de bani, colega mea de birou mi-a recomandat o variantă foarte accesibilă și rapidă: Creditul Până la Salariu de la Viva Credit! Aceasta isi luase recent un împrumut online și fusese tare mulțumită. Ok, am zis să încerc. Ce mai aveam de pierdut? Nimic! Am completat cererea de împrumut cu suma necesară și cu datele mele personale, am trimis o copie de pe buletin pe adresa lor de e-mail și imediat am fost sunată! Super veste: azi o să am banii pe card! Fără să mai stau pe gânduri, am plecat imediat să caut un loc unde să-mi facă telefonul ,,ca nou”! Când acesta era gata, banii erau deja în cont! I-am scos și am achitat reparația.

În urma acestei experiențe, am aflat și cum pot să-mi rezolv problemele financiare foarte rapid. Sau cu cine! Cu Viva Credit! Pot alege orice sumă între 100 și 1500 lei pentru maximum 35 zile, și îi pot returna oricând, în acest interval. Unde mai pui că am avut și 0% dobândă pentru că a fost primul împrumut?

Îți recomand să apelezi cu încredere la creditul online pus la dispoziție de Viva Credit! Îți vei rezolva nevoile urgente foarte rapid, sigur și în maximă siguranță!

Dacă vrei mai multe informații, le găsești aici: https://goo.gl/6lUeuu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: