Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Soare, bronz, piscină și… o bere rece! Mai e doar o lună până vine vara și ne vom putea bucura de toate astea. Cum ar fi însă să avem propria noastră piscină? Să avem zilnic în curtea noastră toată distracția? Ar fi minunat, ar fi un vis împlinit, nu-i așa?

În timp ce cumpăram mobilă pentru grădină de la un magazin de specialitate, am văzut un banner mare care anunța oferte la piscine. Ne-am dus să vedem care sunt prețurile, deși știam că, după ce am cheltuit 2.500 de lei pe mobilier, nu mai aveam bani și pentru o piscină.

businessman with laptop computer working at office

1.377 de lei! Super ofertă pentru piscina pe care amândoi ne-o doream. Piscina ­avea un diametru de 455 de centimetri și o înălțime de 122 de centimetri. Era ușor de asamblat, durabilă și proiectată pentru mulți ani de distracție. Ne și vedeam cum ne răcoream în ea, apoi, cum ne tolăneam la soare, weekend de weekend.

Până la salariul următor nu mai aveam, însă, bani și pentru așa ceva.  Dar până-l luam, expira și super oferta. Așa că, am plecat dezamăgiți spre casă.

Odată ajunși acasă, ne-am dus în grădină și am montat mobila. Curtea noastră era aproape perfectă. Piscina era, parcă, singurul lucru care lipsea din peisaj.

„Cum ar fi dacă ne-am împrumuta de 1.400 de lei, până la salariu? De la Viva Credit! Prietenii noștri fac asta frecvent! Noi de ce nu am încerca? E păcat să ratăm o ofertă atât de bună!” Nici nu a terminat bine ceea ce a avut de spus soțul meu că am și intrat aici https://goo.gl/advnmD, am completat formularul online și am aplicat pentru Creditul Până la Salariu. Pentru că ne împrumutam prima oară de la Viva Credit, am primit și o dobândă preferențială de 0%. Mai exact, ei ne împrumutau 1.400 de lei, iar noi le înapoiam, la salariu, tot 1.400 de lei.

După doar două ore de la aplicarea cererii am și primit banii, direct în contul personal. Așa că, am dat imediat fuga la magazin și am cumpărat mult visata piscină.

Acum, așteptăm să vină vara și să ne bucurăm de tot ceea ce aduce ea mai bun.

Mulțumim, Viva Credit, că ne îndeplinești toate dorințele!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: