Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

“Bună ziua, Viva Credit! Eu sunt Ioan, în vârstă de 66 de ani, și am o bătrânețe foarte liniștită și lipsită de griji financiare!”

Mda, ce bine ar fi să-mi încep așa scrisoarea către voi. Ați fi văzut și voi un pensionar fericit! Dar, din păcate, nu e chiar așa! După ce am muncit ,,o viață de om”, pentru a primi o pensie infimă, pot spune că bătrânețea mea numai liniștită nu e! Ar fi bine dacă, odată cu înaintarea în vârstă, ar mai dispărea și din nevoile zilnice… Dar, din contră, parcă se-nmulțesc! Vă spun că atunci când vine pensia, nici nu știu la ce s-o folosesc mai întâi.

pensionar.jpg

Dacă încep cu plata facturilor și a întreținerii, mai iau și ceva de-ale gurii, nu-mi mai rămân bani pentru medicamente (care, fie nu sunt compensate, fie reducerea e aproape insesizabilă), consultații și alte cele. Iar dacă trec cu vederea peste problemele de sănătate și aleg amânarea tratamentului, nu fac decât să înrăutățesc situația și să mă aleg nu numai cu o sănătate mai șubredă, dar și cu-n tratament mai scump… Asta am pățit chiar săptămâna trecută! Din lipsa banilor, am tot amânat să-mi rezolv niște probleme cu urechile, care mă supărau de ceva vreme! Dar, pentru că începusem să aud din ce în ce mai puțin, spre deloc, n-am mai îndurat și am decis să mă duc la doctor. Verdictul: pe lângă tratament, aveam nevoie de câte o proteză auditivă, asta dacă voiam să mai aud ceva!

De la cine să împrumut eu bani, pensionar fiind? Nu vreau să apelez la cei doi copii ai mei. Le au și ei p-ale lor. Nu că nu m-ar fi ajutat dar, incerc să mă descurc singur, de obicei. M-am gândit să iau un împrumut rapid, dar știam că nu va fi prea ușor să găsesc asa ceva pt pensionari. Dar, noroc cu vecinul meu care mi-a povestit despre echipa Viva Credit și despre creditele pe care le pun la dispoziție și pensionarilor. El beneficiase de un împrumut online când și-a reparat dantura, și mi-a spus doar cuvinte de laudă despre serviciile lor. “Viva Credit face exact ceea ce promite!” Și, așa a fost! După ce am completat cererea cu informațiile personale aici https://goo.gl/advnmD și am trimis o copie de pe buletin, în câteva ore am avut banii pe card. Am fost și foarte mulțumit de rapiditatea și seriozitatea de care au dat dovadă. Uite că poți să-ți faci prieteni noi și la bătrânețe Presimt că va fi o prietenie lungă și sinceră cu echipa Viva Credit! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: