Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

11 kilograme! Atât am luat în greutate… în doar trei luni. Indiferent cât și ce mâncam, acul cântarului urca și urca… Mă îngrășam văzând cu ochii, de la o zi la alta.

Am ajuns în pragul disperării, după ce am ținut, fără succes, nenumărate diete.  Așa că, am decis să apelez la un specialist. M-am dus la un medic nutriționist care mi-a recomandat, în primul rând, să fac un set de analize de sânge.

După ce am primit rezultatele analizelor, am dat din nou fuga la medic. Am aflat că, deocamdată,  sunt perfect sănătoasă. “Deocamdată?”, am întrebat eu, îngrijorată. Medicul a fost foarte sincer cu mine și mi-a spus că dacă nu îmi schimb urgent stilul de viață, risc să mă îmbolnăvesc grav. Mi-a explicat că “mișcarea”, sub orice formă a ei, ne ajută, nu doar să ne dezvoltăm un corp sănătos, ci și să avem o minte sănătoasă.

businessman with laptop computer working at office

Era adevărat că aveam o muncă sedentară, de birou, că stăteam foarte multe ore pe un scaun, în fața calculatorului și că obișnuiam să merg cu mașina chiar si o statie. Așa că, “mișcare” prea multă era clar că nu făceam.

Gândul că trebuia să mă apuc de sport mă nemulțumea, însă, teribil pentru că nu îmi plăcea niciun sport. I-am spus asta și medicului, iar el mi-a recomandat “mersul pe bicicletă”.

Să merg pe bicicletă de acasă la serviciu și invers era, pentru mine, cea mai bună soluție de a face “mișcare”. Doar că… nu aveam bicicletă.

Eram foarte hotărâtă să îmi schimb viața în bine, așa că am decis să îmi cumpăr o bicicletă. Am căutat pe internet cea mai bună ofertă și… am găsit-o. Bicicleta costa fix 1.069 de lei. Deși nu aveam banii necesari, nu am intrat în panică pentru că știam de la colegii mei de birou că, la Viva Credit găsesc mereu o rezolvare a problemelor mele.

Am intrat pe vivacredit.ro și am aplicat pentru un Credit Până la Salariu. Am ales suma de care aveam nevoie, apoi am ales perioada de rambursare a creditului și am completat formularul online. Nu mi-au cerut nici giranți, nici garanții. Mai mult, mi-au oferit și o dobândă de 0%, la primul meu credit.

Acum, la doar două luni de când am ales să îmi schimb stilul de viață, pot spune că sunt un alt om. Sunt plină de energie, sănătoasă și… mai slabă.

Când ai nevoie de o schimbare în viață, apelează și tu, cu încredere, la Viva Credit!

Vezi și tu ce simplu e, aici: https://goo.gl/qYFqEs

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: