Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

“Joia viitoare plec la Roma! Stau 4 zile! Trei nopți, mai exact! Excursia mă costă 269 de euro! Biletul de avion, cazarea și micul dejun sunt incluse în preț. Și, Anca, să vezi ce mișto e hotelul, e chiar în centrul Romei. Plec cu colegii mei de la serviciu și vreau să vii și tu cu noi. Ce zici?“  Așa a sunat convorbirea pe care am avut-o cu prietena mea, vinerea trecută. Am fost luată prin surprindere și, fără să mă gândesc prea mult, am spus: “DA!”

Îmi doream foarte mult să văd capitala Italiei, dar niciodată, până acum, nu s-a ivit ocazia. Îi cunoșteam pe colegii prietenei mele de la câteva petreceri la care ne-am distrat împreună. Așa că, îmi plăcea foarte mult și compania. Părea a fi gașca perfectă, dar și momentul potrivit.

O problemă aveam însă. Din salariu nu mai aveam suficienți bani pentru o excursie la Roma. Aveam doar banii de cheltuială, dar mai aveam nevoie de 269 de euro, adică de aproximativ 1.215 lei. Nu aveam de unde să mă împrumut atât de repede de acești bani, așa că am decis să o sun pe prietena mea și să îi spun, cu mare regret, că nu merg.

Când a auzit care e motivul pentru care nu vreau să merg în excursie mi-a dezvăluit secretul ei. ”Anca, e sfârșit de lună! Te înțeleg perfect! Nici eu nu mai aveam bani din salariu, dar am apelat la Viva Credit. Fă și tu la fel!”

businessman with laptop computer working at office

I-am urmat sfatul și am intrat aici: https://goo.gl/vwdolK

Am aplicat online pentru Creditul Până la Salariu. Nu am avut nevoie nici de giranți, nici de garanții. Am primit și 0% dobândă la primul meu credit. Mai mult, banii solicitați i-am avut în doar 2 ore, direct în cont.

Am achitat excursia imediat și acum, abia aștept să văd cu ochii mei Colosseumul, Vaticanul, Fontana di Trevi, Phanteonul roman, Piazza del Popolo, Piazza di Spania, Via del Corso și multe altele, despre care o să vă povestesc la întoarcere.

Mulțumesc prietenei mele, dar mai ales, mulțumesc Viva Credit că mi-ai îndeplinit visul de a vedea Roma.

Dacă și tu ai nevoie urgentă de o sumă de bani, intră aici https://goo.gl/vwdolK și aplică pentru Creditul Până la Salariu. Îl primești în doar 2 ore, fără prea multă bătaie de cap.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: