Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Majoritatea ne confruntăm la un moment dat cu probleme financiare. Acestea pot fi din cauza  pierderii locului de muncă, uneori, sau a unor cheltuieli neașteptate care îți dau bugetul peste cap timp de câteva luni.

În aceste cazuri, cel mai important lucru pe care îl poți face este să nu disperi. De obicei, începi să te concentrezi doar pe problemele pe care le ai și nu mai observi lucrurile frumoase care se întâmplă în jurul tău. Gândurile te copleșesc, adormi foarte greu, iar această tensiune nu face decât să încurce și mai rău lucrurile. Nu te panica, totul are o rezolvare. Cea mai bună soluție este să abordezi situația cu calm și să îți faci un plan pe termen lung prin care să-ți revii din punct de vedere financiar.

businessman with laptop computer working at office

În primul rând, pentru a-ți putea face o strategie trebuie să accepți faptul că ai o problemă care necesită  rezolvare. Nu trebuie să grăbești lucrurile. Mai întâi, este musai să te stabilizezi din punct de vedere financiar, să te asiguri că ai, totuși, un buget stabil în fiecare lună și că nu ai pierderi mai mari. Abia apoi, poți începe să faci eforturi pentru a reveni la o situație financiară mai bună.

Câțiva pași simpli pe care îi poți urma pentru a rezolva problemele  și pentru a te stabiliza din punct de vedere financiar sunt:

  • Stabilește-ți un buget fix lunar și ține evidența cheltuielilor.

Este absolut necesar să știi pe cati bani te poti baza într-o lună ca să vezi cum te încadrezi cu cheltuielile. Foarte important este să cheltui exact atâția bani câți ai. În funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție poți să calculezi cât îți rămâne de cheltuit după ce achiți toate facturile. Ține o evidență a cheltuielilor..

  • Fii chibzuit! Cumpără doar lucrurile care îți sunt absolut necesare!

Când vrei neapărat să-ti cumperi ceva, gândește-te bine dacă este doar un moft sau o necesitate.

Este adevărat că va trebui să faci foarte multe sacrificii, dar trebuie să realizezi importanța acestora pentru planul tău și să fii pregătit să renunți la anumite mici plăceri care costă în plus.

  • Redu cheltuielile cât poți de mult!

Urmărește ofertele magazinelor. Caută în magazine alimentele cu prețul cel mai mic. Un avantaj al zilelor noastre este faptul că oferta este foarte diversificată. Există foarte multe locuri din care îți poți face cumpărăturile și astfel poți alege magazinul cu cele mai mici prețuri la alimente.

  • Caută-ți un job cu jumătate de normă

Dacă timpul îți permite, încearcă să cauți un al doilea serviciu care să nu te încarce foarte mult și care să-ți aducă  câteva sute de lei în plus în buzunar.  Este adevărat că vei avea extrem de puțin timp liber, dar vei putea economisi o sumă de bani în fiecare lună.

  • Apelează la un împrumut rapid.

Ia Creditul Până la Salariu de la Viva Credit! Nu necesită giranți, garanții sau teancuri de documente.  În plus, nu îți iei un angajament de lungă durată față de creditor. Nu îți faci griji că va trebui să plătești ani de zile o rată imensă. Poți împrumuta sume între 100 și 1500 lei, pe maximum 35 de zile. Dacă ai 21 de ani împliniti, un venit lunar stabil de minimum 700 de lei și card bancar, întrunești toate condițiile pentru a lua un Credit Până la Salariu de la Viva Credit. Tu alegi perioada de împrumut.  Avantajul acestui tip de împrumut este faptul că nu trebuie să te deplasezi. Totul este 100% online. Doar intri pe site-ul vivacredit.ro, completezi formularul, trimiți pe mail-ul companiei copii după acte. Toată procedura nu durează mai mult de 10 minute. Dacă cererea ta este aprobată, în 2 ore poți avea banii pe card!

Indiferent de metodele pe care le alegi pentru a depăși dificultățile financiare, fii optimist!  Viața nu se rezumă doar la bani. Bucură-te de lucrurile din jurul tău și privește acest moment greu ca pe o experiență care te va face mai puternic și  te va pregăti pentru viitor. 🙂

Află mai multe despre Creditul Până la Salariu de la Viva Credit aici: https://goo.gl/LMQvpl

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: