Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Talent, pasiune, dăruire sunt doar câteva dintre atributele care o caracterizează pe Cătălina Iliescu, studenta la Universitatea Ovidius din Constanta, facultatea de Arte (Coregrafie).

Cătălina s-a făcut remarcată încă de la început, prin ambiţie şi dorinţa sa de a se autodepăşi. Eleva a obţinut numeroase performanţe pe diferite scene atât din ţară, cât și din străinătate. Din palmaresul său fac parte premiul II la Youth Dance Fest Mangalia, din 2011, locurile I și II la International Tanzfestival de la Berlin, în 2014, și tot în același an a participat la unul din cele mai mari concursuri de balet din lume, la Varna, concurând alături de soliști de pe marile scene ale lumii. Atunci, președintele juriului a fost renumitul balerin rus Vladimir Vasilev.

Baletul, pentru mine, este cea mai sensibilă artă a sufletului. Când sunt pe scenă, mă simt într- o altă lume. În viitor, vreau să dansez pe cele mai mari scene ale lumii și să simt că povestea pe care o  trans-mit prin dansul meu se desfășoara nu numai pe scenă, ci și în sală, în sufletul tuturor celor ce mă privesc!”, spune Cătălina, ale cărei ambiții nu pot fi descrise în cuvinte.

Catalina Iliescu pe scena

Însă începutul ei a fost unul foarte greu. Familia ei este atât de modestă, încât parintii ei au fost nevoiți să învețe chiar să-i croiască costumele de concurs, astfel încât Cătălina să se poată prezenta la competiții. Dar și acestea presupuneau multe cheltuieli pe care părinții Cătălinei nu și le permiteau.

Cu sprijinul Companiei Viva Credit, Cătălina și-a putut duce visul mai departe, ea reușind astfel să meargă în Spania, la Alicante, în programul “Russian Masters Ballet“. Un proiect realizat de Russian Ballet Friends Association, cu intenția de a dezvolta o elită exclusivă și de a împărtăși cele mai bune tradiții ale baletului rusesc, folosind metoda Vaganova. Viva Credit a făcut posibil ca povestea visului îndeplinit în paşi de dans ai balerinei, să continue. Acum, Cătălina, are 20 de ani și este balerină la Opera Națională București.

Felicitări, Cătălina!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: