Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Să ai primul spectacol de anvergură și, cu o zi-nainte, să ți se strice chitara! Chiar se poate așa ceva? Da… și se numește ghinion! Mai rău e să treci prin această situație și să n-ai un leu în buzunar! Asta chiar te poate scoate din minți… În astfel de momente, oricât de pasionat și dedicat ai fi, îți vine să lași baltă tot și ,,să dai bir cu fugiții”!

Numai cei care au trecut prin asemenea situații pot înțelege câți ,,nervi” trebuie să ai pentru a putea depăși o așa încercare! Din fericire, ghinionul acesta m-a dus către Viva Credit și către Creditul Până la Salariu, pe care ei ni-l pun la dispoziție!

Fiind instrumentalist profesionist, am tot trecut prin asemenea situații neașteptate! Însă schimbarea unor piese sau a unei corzi, nu se compară cu recalibrarea și recondiționarea grifului…adică ceea ce a pățit chitara mea weekend-ul trecut! Repararea ei mă costa în jur de 1.000 lei! Foarte mulți bani, pe care n-aveam de unde să-i scot! Nici nu puteam renunța așa ușor la spectacolul de muzică rock, la care visam să particip, cu trupa, de câțiva ani! Toată munca noastră s-ar fi dus pe apa sâmbetei, într-o clipită…

businessman with laptop computer working at office

Am sunat niște prieteni, le-am explicat situația, însă niciunul nu m-a putut ajuta cu o așa sumă de bani, exact atunci când îmi trebuia! Unul dintre ei mi-a recomandat să apelez la un credit rapid de la Viva Credit, și bine a făcut! Mi-a spus că voi rambursa exact cât cer, fără să am costuri suplimentare ,,surpriză”… adică totul e gratuit! M-am gândit bine, și mi-am zis că n-am nimic de pierdut dacă încerc să mă împrumut de la ei, mai ales că și prietenul meu a fost foarte  mulțumit!

Am intrat rapid pe site-ul lor, am completat formularul de împrumut cu datele mele personale, am trimis o copie după buletin și am așteptat aprobarea. Vă spun că totul s-a desfășurat din fața telefonului, iar banii i-am primit în doar 2 ore! Eu am cerut exact cât mi-a trebuit, însă tu poți împrumuta oricât între 100 și 1500 lei, în funcție de nevoile tale, fără hârtii, garanții sau giranți!

Imediat am dus chitara la reparat, iar, până a doua zi la concert, era ,,ca unsă”! Viva Credit, n-am nimic să vă reproșez! Ba chiar vă mulțumesc că ați fost lângă mine într-un moment atât de important din cariera mea!

Dacă și tu te afli într-o situație similară, intră aici: https://goo.gl/qAFuiY

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: