Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Sunt ani de zile de când îmi doresc o mașină de spălat vase, dar de fiecare dată a existat cineva care să mă convingă să nu mi-o cumpăr. Ba că e prea scumpă, ba că nu are sens pentru că nu am o familie numeroasă, ba că va consuma multă apă și curent. Cert este că am rămas cu gândul la una.

Acum, plimbându-mă printr-un mall din oraș, am văzut la un magazin de electronice și electrocasnice oferte la mașinile de spălat vase. Așa că, am intrat în magazin să mă documentez. Am găsit acolo exact ceea ce îmi doream: o mașină de spălat vase în care intră 13 seturi de vase murdare, cu 8 programe, afișaj LCD, clasă A++. Mai mult, dimensiunile ei… perfecte pentru bucătăria mea.

businessman with laptop computer working at office

Nu am mai stat pe gânduri și l-am rugat pe vânzător să mi-o rezerve. Am promis că următoarea zi voi veni cu banii să o cumpăr. Am promis, dar mașina de spălat costa 1.190 de lei, iar eu nu aveam banii aceștia, iar până la salariu mai erau aproape două săptămâni.

Am ajuns acasă și i-am spus soțului meu ce am făcut, iar el a început să râdă. A spus: „Perfect! Foarte bine ai făcut! Îți doreai de mult o mașină de spălat vase, iar o mașină de spălat vase ne va ușura amândurora treaba în casă și ne va permite să ne petrecem mai mult timp împreună!”  Reacția lui m-a bucurat: „Dar nu mai avem atâția bani până la salariu!”, i-am spus eu dezamăgită. „Atunci, hai să ne împrumutăm!”, mi-a răspuns el.

Soțul meu a venit și cu ideea să apelăm la Viva Credit! A auzit de la un coleg de serviciu că echipa Viva Credit te ajută imediat, ori de câte ori ai o nevoie urgentă de bani. Așa că, am intrat la ei pe site și am aplicat online pentru Creditul Până la Salariu. Am primit banii în cont, în doar două ore. Banii i-am returnat după o lună. Cât am luat, atât am dat și înapoi, adică, nici mai mult, nici mai puțin de 1.190 de lei.

Dacă vrei să te convingi de promptitudinea și încrederea acordată de echipa Viva Credit,  nu ezita să apelezi aici: https://goo.gl/Wfw3dO

Viva Credit, prietenul adevărat la nevoie se cunoaște!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: