Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

În urmă cu 3 ani am devenit proprietarul unui apartament cu 3 camere, în București. L-am renovat complet, l-am mobilat și i-am adus toate îmbunătățirile necesare, astfel încât să nu mai am bătăi de cap ani de zile. Sau, cel puțin, așa am sperat eu că se va întâmpla.

M-am mutat în casă nouă așa că, a fost de datoria mea să îmi montez și ceasurile de apă-Apometrele. Le-am ales pe cele mai scumpe, cu gândul să reziste mulți ani. Nu a fost deloc așa. Ba chiar am avut parte de o surpriză extrem de neplăcută, chiar atunci când mă așteptam mai puțin.

Administratorul blocului în care locuiam a venit într-o seară la ușa mea: „Vă caut de aproape o lună! Greu mai dă omul de dumneavoastră! Știți că sunteți singurul din bloc care nu și-a schimbat încă apometrele? Dacă nu o faceți urgent, vă paște o amendă usturătoare!” Și dus a fost.. M-a lăsat cu gura căscată și cu o serie de întrebări fără răspunsuri: „Ce apometre? Ce amendă?”

businessman with laptop computer working at office

La toate întrebările mi-au răspuns a doua zi vecinii. Astfel, am aflat cu stupoare că apometrele de apă rece trebuie schimbate. Cele de apă rece o dată la 3 ani, iar cele de apă caldă trebuie schimbate o dată la 2 ani. Tot ei au fost cei care mi-au dat mai multe detalii și mi-au recomandat și un instalator autorizat.

L-am sunat și l-am rugat să mă ajute. A fost foarte prompt și mi-a făcut chiar și o ofertă de preț: 550 de lei, cu tot cu manoperă.

Acum, intervenea o altă problemă. Mai aveam o săptămână până la salariu, iar eu nu mai aveam atâția bani disponibili și apometrele nu mai puteau aștepta. Așa că, am decis să cer banii împrumut. Nu de la familie, nu de la prieteni și nici de la vecini ci de la Viva Credit, un vechi și de nădejde prieten de-al meu.

Le-am trimis un sms cu suma dorită și perioada pentru care vreau să iau împrumutul iar in mai puțin de 2 ore am avut banii pe card.

Instalatorul a venit imediat și mi-a montat noile apometre. În aceeași seara a sunat  din nou la ușa mea administratorul blocului. De data asta, să mă felicite pentru rapiditatea cu care mi-am rezolvat problema.

Mulțumesc Viva Credit! Din nou prompt și de încredere!

Dacă ai și tu o nevoie urgentă, intră aici https://goo.gl/ptcNxN și rezolvă-ți problemele rapid!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: