Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Fiica noastră, Alexandra, termină anul acesta clasa a VII-a.  Ca în fiecare an, nici de această dată rezultatele ei la învățătură nu ne surprind. A fost o elevă silitoare încă din primul an de școală, iar asta s-a reflectat mereu în notele ei. Niciodată nu i-am spus că dacă ia note bune primește la schimb bani sau diferite cadouri, așa cum fac alți părinți cu copiii lor. A învățat din plăcere iar noi am fost mereu mândri de ea. Cu toate astea, nu am recompensat-o niciodată.

A venit însă momentul să îi facem și noi o bucurie, să o stimulăm să învețe la fel de bine și anul viitor, an în care o așteaptă și un examen extrem de greu- admiterea la liceu.

La ultima ședință cu părinții, diriginta Alexandrei ne-a spus că școala organizează o tabără în Thassos, Grecia. Prețul total al taberei, pentru 10 zile de cazare, 3 mese pe zi și transportul inclus, 1.350 de lei. Din totalul de 25 de elevi din clasa ei, 19 vor merge vara aceasta în tabăra de vis.

businessman with laptop computer working at office

Am hotărât că merită și ea o astfel de vacanță, alături de colegii și prietenii ei. Singura problemă: tabăra trebuia plătită integral,  într-o  săptămână. Și spun problemă pentru că tocmai ne-am renovat apartamentul și nu mai aveam niciun leu pus de-o parte.

Am decis să apelăm pentru a doua oară la prietenii noștri de la Viva Credit. Știam deja că putem avea încredere oricând în ei. Am folosit de data asta aplicatia lor de pe telefon. Am completat tot ce era nevoie și am primit imediat banii solicitați, direct în cont.

După ce am achitat tabăra, i-am dat vestea cea bună și Alexandrei, care a început deja să își facă planurile de vacanță.

Nu uita! Când ai o nevoie urgentă, Viva Credit îți sare în ajutor! Intră și tu aici https://goo.gl/xqPPkV  și găsești exact ceea ce cauți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: