Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

În momentul în care rămâi fără bani pentru o perioadă de timp, realizezi ce bine ar fi fost să pui ceva deoparte pentru situaţiile limită. Însă mai tot timpul apar cheltuieli neprevăzute sau urgenţe și nu reușești să economiseşti nimic de la un salariu la altul.

 

Se apropia ziua fiului meu, Alexandru. Știam că își dorește un robot electronic, pe care îl văzuse încă de la Crăciun în magazin. M-am dus aşadar să văd cât costă ca să știu cum îmi organizez bugetul. Am primit, însă, lovitura de graţie când vânzătoarea de la magazinul de jucării mi-a spus senin: 400 de lei. Am plecat de-acolo vorbind singur. 400 de lei?! De unde să fac rost de acești bani, având în vedere că mai este până la salariu? Dar Alex își dorește atât de mult acest robot… și nici de Crăciun nu am putut să i-l iau.

businessman with laptop computer working at office

 

Pe drumul spre casă m-am tot gândit la soluţii salvatoare, altele decât ajutorul celor apropiaţi, pentru că știam că nu am la cine să mă împrumut în acea perioadă și mai ales de o sumă atât de mare. Odată ajuns acasă, mi-am zis să caut pe internet să văd dacă aş putea apela la un împrumut rapid, deşi eram un pic sceptic… cine-mi da bani atât de repede?

 

Din căutarea după „credite rapide”, am ajuns pe pagina Viva Credit. Nu auzisem despre această companie, însă ceea ce am citit pe site-ul lor m-a bucurat. Am aflat că pot împrumuta oricât între 100 și 1500 de lei pe care îi pot returna în maximum 35 de zile. Cel mai interesant a fost să văd că aș putea avea banii în cont în 2 ore. Ah, da, la Viva Credit toată operațiunea se desfășoară exclusiv online. Nu este nevoie să te deplasezi nicăieri, să aduci un munte de documente, sau să alergi pe la diverse sucursale după bani. Am completat formularul pe site-ul lor, apoi am trimis o copie după cartea de identitate prin email, iar 2 ore mai târziu aveam banii în cont.

Intră și convinge-te: https://goo.gl/9EbQds

 

Am plecat înapoi la magazinul de jucării, ca să îi cumpăr lui Alex robotul dorit. L-am împachetat frumos și l-am ascuns bine ca să îi pot face o surpriză mare de ziua lui. Acum știu că mă pot baza pe cei de la Viva Credit dacă mi se întamplă să mai rămân fără bani. Sunt cei mai buni pentru astfel de situații!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: