Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Cum ar fi să te anunțe șeful tău că peste o săptămână vei pleca în delegație în Statele Unite ale Americii? Pentru prima oară în viața ta vei vedea New York-ul! Practic, ți se îndeplinește cel mai mare vis pe care îl ai încă din copilărie.

Ei bine, eu sunt fericita câștigătoare 🙂 căreia șeful i-a dat vestea cea mare: „ Vei petrece fix 7 nopți la New York! O să muncești destul de mult, dar vei avea timp să vizitezi și orașul. Mult succes!”

După un zbor obositor care a durat mai bine de 11 ore (cu tot cu escală) am ajuns în SUA…. Fără bagaje, însă. Vă întrebați: cum e posibil așa ceva? Iată că orice se poate! Compania aeriană mi-a pierdut bagajele. Practic, m-am trezit că tot ce mai aveam era rucsacul în care aveam laptopul și… hainele de pe mine.

businessman with laptop computer working at office

Era imposibil să stau o săptămână întreagă îmbrăcată cu aceleași haine. Mai grav era că nu mai aveam nici periuța de dinți. De cosmetice, nu mai zic nimic! 😦

Am sunat de nenumărate ori la compania aeriană să mă asigur că ceea ce mi se întâmplă nu e o  glumă proastă. Din păcate, era real! Cu toate astea, reprezentanții companiei aeriene m-au asigurat că în 6 săptămâni voi fi despăgubită. Mai exact, voi primi 450 de dolari pentru bagajul pierdut. Asta nu îmi rezolvă însă problema urgentă pe care o aveam, hainele. Nu am plecat peste Ocean pregătită financiar pentru o astfel de surpriză neplăcută.

M-am tot gândit ce și cum să fac să ies din această situație incomodă. După îndelungi frământări am găsit soluția salvatoare: Viva Credit! Am mai apelat la ei și în trecut, când m-am aflat într-un impas financiar așa că, am zis să încerc și de această dată.

Am intrat pe www.vivacredit.ro și am aplicat online pentru un Credit Până la Salariu. Nu am avut nevoie de giranți, garanții sau adeverință de salariu, iar cei 1.500 de lei solicitați mi-au fost virați direct în contul personal, în doar două ore. Astfel, mi-am putut face șederea în America nu doar utilă, ci și plăcută.

Dacă și tu ai o problemă financiară urgentă, nu ezita să apelezi la Viva Credit. Sigur te va scoate din impas! Vezi aici: https://goo.gl/c1AXtb

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: