Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Sunt mai bine de 8 ani de când mi-am cumpărat un apartament în Capitală, 8 ani de când nu mai plătesc chirie lună de lună ci… rată la bancă. O plătesc regulat, la timp și, de fiecare dată, sunt fericită că am ales să îmi iau propriul apartament. Simt că am făcut ceva important în viață.

Spre bancă mă îndreptam și săptămâna trecută când… mi-a fost furat portofelul cu banii de rată cu tot. Era dimineața devreme, iar eu mă îndreptam spre serviciu. Ca de obicei, cu tramvaiul 41. La a treia stație, tramvaiul s-a umplut de lume. Așa că, stăteam ca sardelele lipiți unul de altul. Nu e de mirare că nu am simțit când cineva mi-a deschis fermoarul de la geantă și mi-a sustras portofelul.

businessman with laptop computer working at office

Am văzut ce s-a întâmplat abia când am coborât din tramvai, iar poșeta mea era larg deschisă. În portofel aveam, nu doar banii de rată, ci și… buletinul. Pe lângă banii de care trebuia să fac rost urgent, aveam încă o problemă-drumurile pentru a-mi reface actele.

După ce mi-am revenit din starea de șoc și am anunțat furtul la poliție, am încercat să împrumut banii de rată de la prieteni. Din nefericire, nimeni nu a putut să mă ajute, însă un prieten mi-a vândut un pont. Mi-a spus să apelez la Viva Credit: „Sigur îți vor împrumuta cei 900 de lei de care ai nevoie. Tu trebuie doar să intri pe vivacredit.ro, să completezi un formular online și să aplici pentru Creditul Până la Salariu.  Nu ai nevoie nici de giranți și nici de garanții, doar o copia a buletinului. Mai mult, pentru că apelezi la ei pentru prima dată ai și o dobândă preferențială de… 0 la sută. Mai exact, fix aceeași sumă pe care o iei împrumut o și dai înapoi.” Știți care-a fost marele meu noroc? Că am în telefon o poză a buletinului. Altfel, nu mă ajuta pe mine nici mama lu’ Viva Credit! 🙂

Zis și făcut! În doar două ore am avut banii în cont, iar eu am putut să îmi plătesc și de această dată rata la timp, fără penalități.

Ca un sfat prietenesc vă spun și vouă: Apelați cu încredere la Viva Credit, ori de câte ori vă aflați într-un impas financiar! Dacă vrei să afli mai multe și să te convingi, vezi aici: https://goo.gl/Wxz9F7

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: