Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Am terminat liceul de doi ani, dar am decis să NU urmez o facultate imediat după examenul de bacalaureat. Am preferat să mă angajez. Aveam nevoie de bani, iar părinții mei nu își permiteau să mă țină în continuare la studii. Știam foarte bine germană și engleză, așa că, m-am angajat la un call center. În doi ani mi s-a oferit însă șansa de a promova, dar nu aveam studii superioare, iar asta era o mare problemă.

După ce m-am gândit foarte bine, am hotărât că a venit momentul să îmi continui studiile. Managementul afacerilor! Asta voiam să studiez pentru următorii 3 ani și, de studii în acest domeniu aveam nevoie pentru a promova în carieră.

businessman with laptop computer working at office

Surpriza a venit în momentul în care am descoperit că înscrierea la examenul de admitere mă costă 250 de lei, iar legalizarea la notar a actelor necesare admiterii încă 150 de lei. Mai aveam 4 zile și se încheiau înscrierile, iar eu nu aveam 400 de lei puși de-o parte. De la părinți nu voiam să mă împrumut, să pun presiune pe ei și, să fiu sincer, voiam să le fac și o surpriză plăcută cu decizia și determinarea mea.

Trebuia să găsesc rapid o soluție, să fac de undeva rost de cei 400 de lei. Un împrumut de la o bancă părea a fi cea mai bună soluție, însă procedurile bancare sunt de lungă durată, iar eu nu aveam timp să aștept aprobarea unui credit bancar. Așa că, după ce am văzut la televizor o reclamă la Viva Credit, o Instituție Financiară Nebancară, mi-am zis: „Hai să intru și eu pe site, să văd exact despre ce este vorba!”

Asta am făcut și am găsit exact ceea ce căutam: un credit rapid, până la salariu. Am completat un formular online și în doar două ore am primit cei 400 de lei solicitați, direct în contul meu personal.

Acum, sunt student în primul an la Universitatea București, iar părinții mei sunt tare mândri de mine.

Mulțumesc Viva Credit pentru ajutorul necondiționat și prompt!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: