Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Cu doar două săptămâni înainte de venirea socrilor mei din Italia mi-am rupt piciorul! M-am împiedicat pe scările blocului și am căzut. Atât de tare încât mi-am fracturat tibia. Am ajuns la spital unde mi-au pus piciorul în ghips pentru 6 săptămâni.

Planul meu de-a face curățenie generală s-a dus, astfel, pe apa sâmbetei. Nu aveam cum să spăl geamurile, să bat covoare, să spăl frigiderul, aragazul…Eram, pur și simplu, imobilizată la pat.

businessman with laptop computer working at office

Socrii mei nu erau niște oameni pretențioși, dar eu mi-aș fi dorit  ca totul să fie perfect atunci când ei ajung la noi. Mai ales că se întorceau în România după un an greu de muncă în Italia. Mi-am dorit ca ei să se simtă ca acasă și să nu fie nevoiți să ne ajute chiar și la treburile gospodărești.

După două zile în care am încercat să găsesc soluții, soțul meu a venit cu ideea salvatoare: „Ce zici dacă am angaja o firmă de curățenie? În doar câteva ore ar face curățenie generală și toată lumea ar fi fericită!”

Ideea lui părea perfectă. Doar că, pentru un apartament ca al nostru, de 92 de metri pătrați locuibili, cu 4 camere și 2 băi, prețul curățeniei generale era de 650 de lei, iar noi nu mai aveam bani. Am avut o lună în care am cheltuit mai mult decât de obicei, așa că…

Tot soțul meu mi-a propus să ne împrumutăm, până la salariu, de cei 650 de lei, de la Viva Credit: „Nu avem nimic de pierdut! Dobânda e de 0 la sută! Cât împrumutăm, atât dăm înapoi!”

Am făcut exact cum mi-a propus el. Am intrat aici https://goo.gl/vQaR4d și am aplicat online pentru Creditul Până la Salariu. În doar două ore am și primit banii, direct în contul personal.

Acum, casa strălucește de curățenie și e pregătită să primescă oaspeții de peste hotare.

Mulțumesc Viva Credit pentru că ne-ai sărit în ajutor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: