Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

În sfârșit mașina mea arată exact așa cum am visat! Mi-am cumpărat navigația pe care mi-o doream de mai bine de doi ani, la un super preț! Montajul navigației dedicate autoturismului meu a mai costat 199 de lei, însă totul a meritat din plin.

Navigația mi-am achiziționat-o de pe un site renumit, dedicat echipamentelor auto. Cum am ajuns însă în posesia ei? Cu ajutor, mult ajutor din partea unor prieteni de încredere.

La sfârșitul săptămânii trecute am accesat site-ul cu pricina doar pentru a vedea noutățile. Surpriza a venit când am constatat că administratorii site-lui oferă reduceri de până la 60% la toate produsele. Am căutat imediat navigația mult visată și… era 1.200 de lei de la 3000 de lei! O ofertă de nerefuzat, cu care nu te mai întâlnești prea curând.

businessman with laptop computer working at office

Tot entuziasmul meu s-a stins însă în momentul în care am realizat că, deși prețul e unul extrem de bun, eu nu am atâția bani iar până la salariu, oferta expira cu siguranță.

Dezamăgit, i-am arătat și soției mele oferta. Ea m-a încurajat însă: „Hai, nu mai fi supărat! Știu cât de mult îți dorești navigația asta! Hai să ne împrumutăm de banii de care ai nevoie, de la Viva Credit! Știi foarte bie că prietenii noștri fac asta frecvent, ori de câte ori au o nevoie urgentă de bani!”

Mi-a surâs ideea și am intrat imediat aici https://goo.gl/FDgc4U  Am aplicat online pentru Creditul Până la Salariu. Nu mi-au cerut nici giranți, nici garanții. Cei 1.400 de lei solicitați i-am primit în doar două ore, direct în contul personal. Finalul poveștii… îl știi deja!

Dacă și tu îți dorești ceva cu ardoare, iar banii sunt singurul impediment, Viva Credit îți sare în ajutor. Trebuie doar să intri pe site! Acolo găsești exact ceea ce-ți lipsește!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: