Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

A venit vara și, ca în fiecare an, țânțarii, muștele și alte insecte zburătoare ne-au invadat nu doar orașul, ci și casele. Eu, am ajuns în pragul disperării. Nu mai puteam deschide niciun geam să aerisesc pentru că toate insectele intrau în casă.

M-am tot gândit: „Ce să fac? Ce să fac?”. Nu mai puteam dormi noaptea din cauza țânțarilor, iar dimineața când suna ceasul să mă duc la serviciu, mă simțeam atât de obosită încât abia mă dădeam jos din pat. Situația se repeta zi de zi, iar eu eram tot mai obosită și începeam să nu mai fac față sarcinilor de serviciu. Trebuia să fac ceva! Urgent!

Mi-a venit și ideea salvatoare: să îmi montez la geamurile de la apartament plase împotriva insectelor. Am intrat pe internet să caut cea mai bună ofertă și… am găsit-o!

businessman with laptop computer working at office

400 de lei! Atât mă costau plasele pentru cele 4 geamuri ale locuinței mele. Aici intervenea însă o nouă problemă. Nu aveam banii aceștia puși de-o parte, așa că trebuia să împrumut de undeva suma necesară. De la rude sau prieteni nici nu se punea problema. Știam sigur că nici ei nu au de unde să îmi dea bani, mai ales că era exact perioada concediilor și toți aveau planuri de vacanță.

Văzusem pe o rețea de socializare o reclamă la o Instituție Financiară Nebancară, mai exact, o reclamă la Viva Credit. Acolo se spunea că, pentru a primi un Credit Până la Salariu, trebuie doar să completezi un formular online, că nu ai nevoie de giranți sau garanții, iar banii de care ai nevoie îi primești direct în contul tău, în doar două ore. Așa că, am intrat și eu aici https://goo.gl/5RLaH9 și m-am convins! Oferta lor era ideală pentru nevoia mea urgentă. Surpriza mea a fost însă când m-au anunțat că îmi oferă o dobânda preferențială, de 0%. Practic, luam 400 de lei împrumut și, după 30 de zile înapoiam tot 400 de lei. Toate astea, pentru că eram client nou.

Imediat după ce am avut banii în cont, mi-am montat plasele la geamuri și mi-am recuperat somnul odihnitor.

Mulțumesc, Viva Credit, pentru ajutor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: