Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Știți prezentările acelea de produse care se fac acasă la câte cineva? Ei bine, eu am participat la o astfel de prezentare! O colegă de serviciu m-a tot bătut la cap să merg la ea acasă, să văd despre ce e vorba. Mi-a spus că vom fi 12 femei, vom bea cafele, vom mânca prăjituri, iar ea ne va prezenta niște tigăi minune. M-a asigurat că nu trebuie să cumpăr nimic și că va fi doar o zi petrecută între prietene. Așa a și fost. Pot spune, cu mâna pe inimă, că nu regret nicio clipă că am acceptat invitația. Am avut o zi minunată. Cât despre tigăi… Am rămas cu gândul la ele.

De câte ori găteam câte ceva în tigăile mele de acasă, îmi aminteam brusc de prezentarea la care am participat. Și asta, pentru că, nu există zi în care să nu prepar ceva care să se lipească de tigaie. Practic, jumătate din mâncarea făcută de mine era numai bună de aruncat la coș. Tigăile minune m-ar fi scăpat de astfel de neplăceri, iar timpul pe care îl petreceam în bucătărie mi s-ar fi redus la jumătate.

businessman with laptop computer working at office

Setul de tigăi pe care ni l-a prezentat colega mea era cu adevărat minunat, potrivit pentru orice gospodină. Era vorba despre 4 tigăi de diferite dimensiuni, cu interior ceramic, tigăi potrivite oricărui tip de aragaz sau plită cu inducție, tigăi în care putea găti orice. Mai mult, spălatul lor dura doar câteva secunde. Nu trebuiau lăsate la înmuiat și nici frecate cu peria de sârmă. Simplu, le băgai doar sub un jet de apă și murdăria dispărea… ca prin minune.  Exista, totuși, o mică problemă: setul de tigăi costa, nici mai mult, nici mai puțin de 1.400 de lei, iar eu nu aveam toți banii. Îmi lipsea cam jumătate din sumă.

I-am spus colegei mele adevărul: că mi-ar plăcea să îmi achiziționez și eu tigăile, dar că nu am bani. Ea a fost cea care m-a sfătuit să apelez la Viva Credit pentru un împrumut rapid, un Credit Până la Salariu. Zis și făcut! Am intrat la ei pe site https://goo.gl/1q2BKV , am completat formularul online și am accesat creditul. Nu mi-au cerut prea multe informații, nici giranți și nici garanții. Totul s-a desfășurat în fața calculatorului, rapid și sigur. În doar două ore am primit banii, direct în cont. Mai mult, am primit și o dobândă preferențială: 0%. 1.400 de lei am luat împrumut, iar la salariu le-am înapoiat tot 1.400 de lei.

Ce să vă mai spun. Sunt fericită! Am făcut două alegeri…MINUNE!

Dacă și voi aveți nevoie de un credit rapid, până la salariu, apelați cu încredere la Viva Credit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: