Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Era într-o joi dimineață când am luat cea mai bună decizie din ultimele luni. M-am trezit, ca  în fiecare zi a săptămânii, la ora 6. Ceea ce la început părea a fi o zi obișnuită, s-a transformat brusc în una plină de peripeții.

După cum vă spuneam, ora 6 e ora mea de trezire. Am la dispoziție fix două ore ca să ajung la muncă. Practic, am nevoie de timp să fac un duș, să îmi pregătesc micul dejun, să mă îmbrac, să mă machiez și să ajung la serviciu.

Pentru mine, micul dejun e esențial ca să am o zi plină de energie: trebuie să fie consistent și luat în tihnă. De data asta, însă, lucrurile nu au stat chiar așa.  M-am așezat liniștită în fața mesei, dar… m-am trezit de pe scaun, direct pe podea. De micul meu dejun ce să vă mai spun? Era împrăștiat pe toată gresia din bucătărie! S-a rupt scaunul cu mine și… Buf! Am căzut, lată, la podea. M-am ales cu câteva vânătăi, dar și cu… nervi. Am adunat mâncarea de pe jos și am plecat grăbită spre muncă. Era clar! Ziua mea era compromisă.

businessman with laptop computer working at office

În drum spre serviciu m-am tot gândit ce să fac. Aveam nevoie de două scaune de bucătărie noi de multă vreme, dar am tot amânat achiziția. Am spus mereu: „Lasă că mai merg…mai trag de ele o perioada… Ce au?” Acum însă nu mai mergeau. Trebuia să îmi cumpăr urgent altele. Dar banii? De unde era să îi scot? Deși nu erau o avere, două scaune solide și frumoase costau 450 de lei!

Chiar nu aveam banii ăștia. Așa că, am decis să apelez, din nou, la Viva Credit! Era pentru a patra oară când le ceream ajutorul. Așa că, e lesne de înțeles că imediat, după orele de program, am dat fuga la magazin și mi-am cumpărat mult visatele scaune.

Dacă și tu ai urgent nevoie de bani, nu ezita să intri aici: https://goo.gl/QV7M2i

Sigur găsești acolo un credit care ți se potrivește! Mai mult, vei ști de la început cât ai de plată, iar banii îi vei returna într-o singură rată, la data scadentă aleasă de tine.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: