Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Orice mașină de spălat se va strica după ceva ani de folosire intensă. Unii au ghinionul să li se strice mașina chiar după ce a ieșit din garanție. Asta înseamnă piață de consum. Eu, având doi copii, nu-mi permit să spăl rufele de mână și nici să aștept luni de zile, până strâng bani pentru una nouă.

Mașina de spălat presupune o investiție și sunt conștientă că defectarea ei ne afectează partea financiară.

Când ni s-a stricat, a fost șoc și groază! Tocmai ne întorsesem din concediu și, bineînțeles, aveam două geamantane, pline cu haine murdare. Am băgat-o în funcțiune și, nu după mult timp, aud un zgomot, ca și cum s-ar lovi cuva de pereții mașinii, iar la finalul programului ei, când am scos rufele, acestea erau murdare si nestoarse. S-a uitat soțul meu la ea, a încercat s-o desfacă, să-i dea de cap, însă, fără succes. A pus mâna pe telefon și a chemat ajutor specializat.

Plumber during repairing sink

Ne-am dat seama, imediat, că fiind abia veniti din vacanță nu avem bani pentru a plăti reparația mașinii. Copilul cel mare urma să plece în tabără peste două zile. Evident, aveam nevoie de haine curate. Am pus mâna pe telefon, panicată, să caut să împrumut niște bani până la salariu. Părinților nu avea sens să le cer, pentru că deja ne ajutaseră cu ceva bani, extra, pentru vacanță. Am sunat-o pe cea mai apropiată prietenă dar nu avea nici ea, pentru că tocmai iși achitase școala de șoferi. M-am dus repede la amica mea de la etajul 2 să-i cer ajutorul, însă nici ea nu avea. Dar mi-a recomandat să apelez la Viva Credit®.

Nu mai auzisem de ei, dar mi-a zis că-i găsesc pe internet și pot lua un credit rapid de la ei.  Am intrat pe site-ul lor, am completat cererea cu datele personale, suma de bani și perioada pentru care aveam nevoie, apoi am trimis o copie după buletin pe e-mailul lor. Am primit, foarte repede, un telefon, în care mă anunțau că mi-a fost aprobată cererea și că voi avea banii în cont în maxim 2 ore. Neașteptat de rapid!

Între timp, a venit și tehnicianul care urma să repare mașina de spălat. După o oră de verificări, schimbat piese, făcut proba, ne dă și costurile. 250 de lei piesele și 200 manopera. L-am invitat să bea o cafea cu soțul meu, iar eu am plecat să văd dacă am banii pe card. La bancomat, surpriză! Aveam deja banii în cont și nici nu se făcuseră 2 ore. I-am scos și am fugit fericită spre casă, să-i plătim, meșterului, serviciile. Am continuat apoi, relaxată, să spăl rufele și să fac planuri, cu copilul, despre ce va face în tabără.
Cu Viva Credit am aflat că nevoile financiare urgente pot fi rezolvate fără bătăi de cap și cu o rapiditate de nedepășit! În plus, pentru că a fost primul credit rapid luat de la ei, am avut dobândă 0%! La data scadentă, le-am returnat atăt cât mi-au dat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: