Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Trebuie să mărturisesc că, după mai bine de 5 ani, anul acesta am avut un concediu în adevăratul sens al cuvântului. Am petrecut 20 de zile de vis pe litoralul Mării Negre. Cât ne-a costat concediul? Nici nu mai contează! Cert este că am cheltuit toate economiile pe care le-am făcut în ultimii doi ani.

A fost primul concediu pe care l-am petrecut doar noi doi, eu și soțul meu.

Nu am ținut cont de bani și ne-am făcut toate poftele așa că,  nu e de mirare că am cheltuit toți banii pe care îi aveam, până la ultimul leuț. 🙂 Dar… cum surprizele neplăcute ți se întâmplă exact atunci când nu ești pregătit, nici noi nu am făcut excepție de la regulă.

În ultima zi de vacanță nu ne-a mai pornit mașina. Din fericire nu era nimic grav, ci doar „ a murit” bateria. E drept că ne-a dat din timp semne că nu va mai porni, dar le-am ignorat.

businessman with laptop computer working at office

Puși în fața situației neplăcute, nu puteam face altceva decât să cumpărăm o baterie de mașină nouă. Una de care aveam nevoie costa însă 433 de lei, iar schimbatul ei încă 50 de lei. Nu mai aveam bani decât de întoarcere acasă, așa că trebuia să cerem cuiva ajutor.

Singurii care ne-au ajutat necondiționat și în trecut au fost prietenii noștri de la Viva Credit. Așa că, am decis să apelăm din nou la ei. Am intrat pe site, am completat online formularul și am aplicat pentru un Credit Până la Salariu. Nu am avut nevoie de prea multe acte. Am primit banii solicitați direct în cont, în doar două ore. Astfel, vacanța noastră nu a  fost una cu final nefericit. Am cumpărat o baterie nouă, am montat-o și am ajuns în siguranță înapoi acasă.

În urma vacanței, ne-au rămas minunatele amintiri, presărate cu… peripeții. 🙂

Dacă te afli într-un impas financiar, nu ezita să apelezi la Viva Credit. Cu siguranță te vor ajuta!

Intră aici: https://goo.gl/DqTDWU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: