Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Port ochelari de vedere încă de la 7 ani. Învățătoarea a fost cea care a descoperit că nu văd și mi-a chemat părinții la școală. M-au dus imediat la oftalmolog, la un control. Medicul le-a spus părinților mei că am un „defect” din naștere, iar diagnosticul a fost astigmatism miopic, combinat cu astigmatism hipermetropic. Bineînțeles că și dioptriile recomandate de medicul oftalmolog au fost pe măsura diagnosticului.

Primii mei ochelari de vedere au fost foarte grei, iar lentilele erau extrem de groase, precum fundul sticlelor de sifon din vremea comunismului. O altă tehnologie nu exista, din păcate, în urmă cu aproape 35 de ani așa că, am fost nevoită să îi port. Aveau însă mai multe avantaje decât dezavantaje și, încet, încet m-am obișnuit cu ei.

Cu trecerea anilor, tehnologia a avansat, lentile au început să se subțieze din grosime, iar ramele de ochelari să fie din ce în ce mai frumoase. Așa că, ochelarii au devenit, cel puțin pentru mine, o bijuterie indispensabilă.

businessman with laptop computer working at office

Anul acesta, când am împlinit 42 de ani, am mers la un nou control oftalmologic, după ce mi-am dat seama că nu mai văd prea bine cu ochelarii mei. Medicul mi-a spus că, după 40 de ani, am nevoie de 2 perechi de ochelari. Una pentru distanță și cealaltă pentru citit sau… de ochelari progresivi. Am ales a doua variantă. Mi-ar fi fost mult prea greu să umblu mereu cu două perechi după mine, să îi schimb mereu.

Am avut parte însă de o surpriză neplăcută când am constatat că doar lentilele costă 950 de lei. Ramele pe care mi le doream și care mi se potriveau costau și ele 550 de lei. Nu aveam 1.500 de lei puși de-o parte pentru așa ceva, dar ochelarii erau, totodată, o urgență.

Ce era să fac? Nu știam în ce direcție să o apuc! Brusc mi-am amintit de colegii mei de serviciu, care mi-au povestit că atunci când se află într-un impas financiar apelează la Viva Credit. Am decis să fac la fel. Am intrat la ei pe site, am completat un formular online, am aplicat pentru un Credit Până la Salariu și, surpriză plăcută, în doar două ore am primit banii de care aveam nevoie, direct în contul personal. Nu mi-au cerut giranți și nici de garanții. Totul s-a desfășurat sută la sută online. Mai mult, pentru că a fost prima oară când le-am cerut ajutorul, am primit și o dobândă preferențială de… 0%. Practic, am împrumutat 1.500 de lei și, după 35 de zile, am înapoiat tot 1.500 de lei. Am făcut cea mai bună alegere, iar la serviciile Viva Credit voi mai apela, cu siguranță, și cu alte ocazii.

Intră și tu aici: https://goo.gl/Ys7UAZ! Sigur găsești acolo, nu doar un credit care ți se potrivește, ci si prieteni de nădejde! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: