Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Vara asta a zburat pe nesimțite! Nici nu am reușit să mă bucur suficient de ea și iată că, am ajuns la sfârșitul lunii septembrie! E toamnă în toată regula, iar gospodinele sunt aproape gata cu conservele pentru iarnă. Eu? M-am trezit pe ultima sută de metri că nu am făcut nimic. Din fericire, în piețe încă mai erau suficiente legume și fructe din care aș fi putut face zacuscă, gemuri și murături, dar trebuia să mă grăbesc.

Nu doar familia mea, ci și prietenii, și colegii mei de serviciu îmi laudă mereu talentele de bucătăreasă. Așa că, nu aș putea ca anul acesta să nu fac măcar o porție de zacuscă. Recunosc însă că toate rețetele mele pentru conserve le am de la bunica mea, iar eu nu fac altceva decât să îi urmez cu strictețe, de fiecare dată, indicațiile pe care mi le-a lăsat scrise.

businessman with laptop computer working at office

Așadar, am trecut la treabă. Mi-am făcut o listă de cumpărături și… surpriză! Neplăcută, bineînțeles! Cumpărăturile mă costau, nici mai mult, nici mai puțin de 1.000 de lei.

Până la salariu mai erau două săptămâni, iar legumele din piață nu așteptau după mine. Așa că, dacă voiam să am o iarnă cu o cămară îmbelșugată, trebuia să fac ceva. Trebuia să împrumut banii de undeva! Dar… de unde?

Prietena mea cea mai bună a cerut de câteva ori bani împrumut de la Viva Credit! A fost extrem de mulțumită de rapiditatea și seriozitatea lor așa că, am decis să le cer și eu un împrumut.

Am intrat pentru prima oară pe www.vivacredit.ro și am fost de-a dreptul uimită. Am găsit acolo exact tipul de împrumut de care aveam nevoie: un credit până la salariu, rapid și sigur. Totul s-a desfășurat din fața calculatorului, fără giranți, garanții sau adeverință de salariu. Mai mult, client nou fiind, am primit și o dobândă preferențială de 0%. Adică, eu luam 1.000 de lei împrumut, iar la salariu returnam tot o mie de lei.

În doar două ore de la aplicarea cererii mele am și primit banii solicitați, direct în contul meu personal. Ce puteam să îmi doresc mai mult decât să trec la treabă? Așa că, am dat fuga la piață și am cumpărat toate cele necesare pentru minunățiile ce urma să le prepar.

Acum, rămâne de văzut dacă murăturile, zacusca și dulceața mi-au ieșit la fel de bune ca de obicei sau dacă am reușit să mă întrec pe mine însămi.

Atunci când ai o nevoie urgentă de bani, apelează și tu cu încredere la Viva Credit! Îți va fi cu siguranță alături!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: