Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Anul acesta am împlinit 25 de ani de căsnicie! Practic, sărbătorim nunta de argint. Cu toate astea, am decis să nu facem mare tam-tam, ci să petrecem în familie, la noi acasă.

Am stat însă și m-am tot gândit ce să fac. Parcă nu eram suficient de mulțumit să las o astfel de zi, atât de importantă, să treacă la fel ca oricare alta. Soția mea merita mai mult de atât. Așa că, am decis să îi pregătesc o surpriză.

businessman with laptop computer working at office

M-am dus la biserica noastră de suflet, am vorbit cu preotul și am stabilit cu el ziua în care urma să ne oficieze „nunta”, mai exact slujba de mulțumire. Apoi, m-am îndreptat spre un renumit magazin de bijuterii pentru a vedea prețul unor verighete de argint. Am găsit unele care se potriveau perfect gusturilor soției mele! Prețul lor? 800 de lei. Le-am pus deoparte cu promisiunea că următoarea zi voi merge să le cumpăr. M-am îndreptat apoi spre un frumos restaurant din centrul Capitalei, unde am făcut o rezervare pentru o cină romantică în doi. Mai mult, am comandat și un buchet de 25 de trandafiri, buchet pe care urma să îl iau chiar în ziua aniversării noastre.

Așadar, peste fix trei zile împlineam 25 de ani de la ziua în care am spus un „DA” răspicat, iar surpriza pentru soția mea era aproape gata. Nu aveam însă banii necesari ca să îmi duc planul până la capăt, dar nu am disperat. Am apelat la prietenii mei discreți de la Viva Credit.

Am intrat aici https://goo.gl/NN3ocK am completat formularul online și am aplicat pentru Creditul Până la Salariu. Nu am avut nevoie de giranți, garanții, adeverințe de salariu sau prea multe acte, iar totul s-a desfășurat rapid și sigur, din fața calculatorului. Cei 1.500 de lei solicitați i-am primit direct pe cardul personal, în doar două ore. Așa că, am avut suficient timp și bani să definitivez surpriza.

Acum, aștept cu emoții să văd reacția soției mele la surpriza pe care i-am pregătit-o! Sigur va fi impresionată până la lacrimi! Promit însă să vă țin la curent.

Dacă vreți și voi să faceți o surpriză cuiva drag, dar banii sunt singurul impediment, apelați cu încredere la Viva Credit! Sigur vă va deveni complice!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: