Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

În urmă cu doi ani m-am mutat cu serviciul în București! Ușor, ușor am fost avansat la locul de muncă, iar odată cu asta au venit și avantajele. Salariul mi-a crescut cu 35%, am primit asigurare medicală, telefon de serviciu și… mașină. Oricât de mult îmi doream însă mașina și oricât de multă nevoie aveam de ea, nu o puteam conduce pentru că nu aveam permis auto. Școala de șoferi nu a fost niciodată o prioritate pentru mine. Lucrurile s-au schimbat însă brusc, odată cu bonusurile de la serviciu.

Acum, prioritatea numărul 1 din viața mea era carnetul de conducere. Așa că, am căutat și am găsit cea mai bună ofertă pentru școala de șoferi. Prețul cursurilor? 1.000 de lei! În suma pe care trebuia să o achit integral, la înscriere, erau incluse toate taxele. Cursul dura  aproximativ 5 săptămâni, timp în care trebuia să urmez 24 de ore de pregătire teoretică și 30 de ore de pregătire practică.

businessman with laptop computer working at office

Oferta școlii era valabilă pentru încă trei zile, apoi prețul creștea cu 30%.  Eu nu aveam 1.000 de lei disponibili pentru a urma cursurile școlii de șoferi dar trebuia neapărat să fac rost de undeva de bani. Îmi doream cu disperare mașina care îmi ușura viața în aglomerata și agitata Capitală.

Le-am spus și colegilor mei cu ce problemă mă confrunt, iar ei mi-au dat un sfat prețios. Mi-au spus să apelez cu încredere la Viva Credit! Nu aveam altă soluție așa că, le-am urmat sfaturile.

Am intrat pe www.vivacredit.ro și am găsit acolo exact ceea ce căutam: un credit rapid, până la salariu!

Am completat online un formular și în doar două ore am primit banii solicitați, direct în cont. Nu am avut nevoie de prea multe acte, nici de giranți și nici de garanții, iar totul s-a desfășurat sută la sută online, din fața calculatorului. Pentru că eram un client nou, am avut dobândă de 0%.  A doua zi am dat fuga la școala de șoferi și m-am înscris la cursuri.

După doar o lună și jumătate am absolvit cu brio școala, iar carnetul de șoferi mi l-am luat din prima încercare. Acum, sunt un fericit, atent și prudent șofer.

Mulțumesc Viva Credit pentru ajutor, drumuri lungi și sigure!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: