Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Iarna cheltuielile lunare cresc simţitor deşi îţi calculezi cu grijă bugetul.

Bineînteles că cea care crește considerabil este întretinerea. Nu poți sta în frig că deh, vrei și tu un minim de confort în casa ta. Plus că folosești mai multă apă caldă. Doar n-o să faci duș rece în toiul iernii și parcă nu vrei să-ți înghețe mâinile nici atunci când speli vasele. Suntem conștienți că la sfârșit de lună întreținerea va fi mult peste medie. La aceste cheltuieli se adaugă cele obișnuite: rata la bancă, o asigurare (casă, mașină sau viață) și tot felul de taxe de care nu mai scăpăm.

Nu o dată ni s-a întâmplat să băgăm mâna în buzunar sau în portofel și, la cel mai rapid calcul, să ne dăm seama că nu ne ajung banii. Clar, se instaleaza panica. „Ce mă fac?” „De unde iau bani?” „Cine-mi dă atâția bani?”

Facturile nu pot aștepta. Și dacă zici că plătești luna viitoare, te încarci și mai rău în datorii pentru că suma va fi un pic mai mare. Deci, amânatul plăților nu este cea mai bună variantă.

businessman with laptop computer working at office

 

Si cum, bineînțeles, orice problemă are și o soluție, îți recomand un credit online de la Viva Credit!

Poţi împrumuta orice sumă intre 100 si 2000 lei pentru maximum 35 de zile sau de la 1000 până la 10 000 lei (credit de nevoi personale în rate fixe) şi vei scăpa de o grijă în plus. Primul Credit Până la Salariu este cu dobândă 0%. La cel în rate (Viva Personal) vei beneficia de o dobândă foarte avantajoasă.  Ambele sunt credite rapide pe care le obții în 2 ore. Banii îți intră direct pe card! Unde mai pui că totul este 100% online. Nu faci drumuri la niciun sediu și nici nu trebuie să stai pe la cozile de la ghișee. Este fără giranți și garanții.

Astfel, îţi plăteşti datoriile şi vei fi mult mai relaxat.

Vei vedea, este modul cel mai simplu de-a împrumuta bani, fără prea mare efort şi cu maximă transparenţă. De aceea, decât să-l eviți pe administratorul blocului care nu va ezita să-ti aducă aminte de fiecare dată ca ești restant la întretinere sau să-ți încarci celelalte facturi, nu mai bine faci un împrumut rapid și scapi de toate astea?!

Răspuns final: DA!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: