Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

În primul rând, pentru a solicita un credit online de la Viva Credit®, trebuie să întrunești cele 3 condiții esențiale. Și anume:

  1. Să ai 20 de ani împliniți
  2. Să ai un venit minim de 700 lei din salariu/pensie PFA
  3. Să ai un card bancar sau cont în bancă

 

Apoi trecem la pasul urmator. Intră pe vivacredit.ro, alege suma pe care dorești s-o împrumuți (până la 2000 lei) și perioada de creditare. Aceasta nu poate depași 35 de zile. Odată ce ai făcut alegerea sumei și a zilei scadente, apasă pe tasta “Aplică acum”

Se va deschide formularul online pe care va trebui să-l completezi.

Introduci datele personale de pe cartea de identitate.

După ce ai efectuat acești pași va trebui să semnezi acordul de consultare la Biroul de Credit. Apoi introduci numărul de cont în care îți este virat salariul. Tot în acest cont, noi, Viva Credit®, îți vom transfera banii după ce cererea ta este aprobată. De asemenea, trebuie să completezi în formular și numărul de card. Asta ne va ajuta pe noi, la data scadentă, să-ți retragem banii (datoria) direct de pe card. Astfel, tu nu faci niciun drum ca să-ți plătești creditul.

credit online

După asta, vei primi un cod prin sms pe care trebuie să-l introduci, în continuare, în formularul online. După ce completezi și aceste date, apeși iar pe butonul “Împrumută”. Din acel moment, cererea ta a fost recepționată de noi și va intra în analiză. Vei fi sunat și anunțat dacă cererea ta a fost sau nu aprobată. Iar dacă răspunsul este pozitiv, vei primi un sms în momentul în care ți-au fost virați banii în cont.

 

Deci, după cum vezi, este foarte ușor să obții un credit online de la Viva Credit®. Să completezi formularul online nu-ți ia mai mult de 10 minute. Răspunsul din partea noastră îl primești foarte repede. Rezultatul? Creditul tău rapid va fi virat în cont în 2 ore!

Cum este acest credit online de la Viva Credit®? Rapid, 100% online, accesibil!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: