Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Ai început să-ți faci planuri de vacanță? Calculezi ce bani ai sau câți îți vor rămâne pentru asta. Îti zici, totuși, că mai e până la vară așa că, poți sta liniștit. Ei bine, nu e chiar așa. O vacanță, oriunde, te poate costa mai puțin dacă faci rezervările cu mult timp înainte. Cum ar fi, chiar, din această lună. Da, se numește “early booking”. Te costă cu aproximativ 30% mai puțin. Această metodă funcționează  atât la cazare cât și la zborul cu avionul, pentru destinațiile interne și externe.

Dacă dorești un city break, procedezi la fel. Cu cât mai devreme îți faci rezervare, cu atât mai puțin plătești. Nu uita să urmărești ofertele companiilor aeriene low cost. Pe lângă faptul că au prețuri mai mici la bilete, acestea vin periodic cu tot felul de super oferte pentru diferite destinații.

Uite, noi am făcut câteva căutări de city break pentru tine.Îți putem recomanda câteva locuri ieftine dar foarte frumoase unde poți vedea și vizita multe locuri.

calatorii

Pentru Coasta Amalfi din Italia, ai preturi începând cu 146E, preț care include zborul cu avionul si cazarea la un hotel de 3*. Sigur, tu ai putea alege varianta mai ieftină. Adică, să optezi doar pentru avion iar cazarea să o cauți singur. Cu siguranță vei găsi ceva mult mai ieftin aici:  https://www.airbnb.com Pe acest site sunt postate oferte de cazare ale proprietarilor de locuințe. Aceștia își pun casele la dispoziția turiștilor. Prețurile sunt mult mai bune decât la un hotel. Un alt avantaj este faptul că acestea având bucătărie, îți poți găti singur. Cu siguranță, te va costa mult mai puțin decât la un restaurant.

Dacă vrei să faci o escapadă în însorita Grecie, îți recomandăm Thessaloniki. Zborul cu avionul este în jur de 98-107 E. Dacă vrei să faci niște cumpărături care să te ducă cu gândul la frumoasa țară după ce ajungi acasă, îți recomandăm Piața Modiano. Este o piață de legume, fructe și pește. E o adevărată plăcere să pierzi timpul admirând diferitele sortimente de măsline, dulciuri tradiționale, condimente, fructe, legume sau pește și fructe de mare.

O altă destinație pe care ne-am gândit să ți-o recomandăm, este Istanbul. Biletul de avion pleacă de la aproximativ 150 E dar, cu siguranță, nu vei regreta acești bani după ce vei vizita moscheile, bazarurile sau vei face plimbări cu barca pe Bosfor. O să vezi apusuri minunate și o să mănânci delicioasele  baclavale.

Și pentru vacanțele de vară sunt diverse oferte care nu te vor obliga să scoți mulți bani din buzunar. Indiferent că mergi pe litoralul românesc sau peste granițele României, rezervarea trebuie facuta cu mult timp înainte. Orice destinație ai alege, poate fi accesibilă la preț dacă nu ai pretenția să stai într-un hotel de 5 stele. Poate fi mult mai ieftin dacă alegi să stai la vile turistice sau case ai căror proprietari îți pun la dispoziție mai multe camere.

Ofertele cele mai bune la cazare le găsești fie pe www.airbnb.com, fie pe www.booking.com

Tot la capitolul cazare, caută ceva unde știi sigur că este curat. Gândește-te, cât vei sta în acea încăpere? Noaptea la somn. În rest, vei călători, vei vizita și te vei relaxa.

Referitor la companiile aeriene, alege-le pe cele low cost. Biletul de avion va fi, cu siguranță, mai ieftin. Evită să-ți iei bagaj la cală. Pentru el vei mai plăti niște bani în plus.

Bilete ieftine poți găsi pe următoarele site-uri:

  1. momondo.ro
  2. vola.ro
  3. esky.ro
  4. tarom.ro

Și, încă un detaliu, orice vacanță, dacă este luată în extrasezon, este mult mai ieftină.

După cum vezi, oferte sunt, sfaturi si sugestii ți-am dat. 😊 Înarmează-te cu multă răbdare și fii un adevărat “vânător” de chilipiruri.

Oferă-ți vacanța binemeritată!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: