Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

O să treacă Paștele iar portofelul tău va fi mult mai ușor. Cum am mai spus și zilele trecute, aceasta e sărbătoarea care ne aduce multe bucurii și liniște sufletească dar și o solicitare financiară pe masură. Așa că, după cheltuielile de Paște, majoritatea ne confruntăm cu probleme financiare.

În aceste cazuri, cel mai important lucru pe care îl putem face este să nu disperăm. De obicei, începem să ne concentrăm doar pe problemele pe care le avem și nu mai observăm lucrurile frumoase care se întâmplă în jurul nostru. Totusi, să nu ne panicăm, totul are o rezolvare. Cea mai bună soluție este să abordăm situația cu calm și să ne facem un plan care ne va ajuta să ne revenim din punct de vedere financiar.

Noi ne-am gândit să-ți dăm câteva sfaturi. Câțiva pași simpli pe care îi poți urma pentru a rezolva problemele  și pentru a te stabiliza din punct de vedere financiar.

economiseste

economiseste

  • E primăvară! Legumele s-au ieftinit și le poți găsi la orice tarabă din piață. După atât de multă carne poți trece un pic la un soi de cură. Supele de legume sau ciorbele de zarzavat pot fi o soluție ieftină care ține de foame. Așa că, fuga la piață! Cumpără și gătește în casă. Asta, cu siguranță, îți va salva niște bani.

 

  • Fii chibzuit! Cumpără doar lucrurile care îți sunt absolut necesare!

Când vrei neapărat să-ti cumperi ceva, gândește-te bine dacă este doar un moft sau o necesitate. Este adevărat că va trebui să faci foarte multe sacrificii, dar trebuie să realizezi importanța acestora pentru planul tău și să fii pregătit să renunți la anumite mici plăceri care costă în plus.

  • Redu cheltuielile cât poți de mult!

Caută în magazine alimentele cu prețul cel mai mic. Un avantaj al zilelor noastre este faptul că oferta este foarte diversificată. Există foarte multe locuri din care îți poți face cumpărăturile și astfel poți alege magazinul cu cele mai mici prețuri la alimente.

  • Stabilește-ți un buget fix lunar și ține evidența cheltuielilor.

Este absolut necesar să știi pe câți bani te poți baza într-o lună ca să vezi cum te încadrezi cu cheltuielile. Foarte important este să cheltui exact atâția bani câți ai. În funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție poți să calculezi cât îți rămâne de cheltuit după ce achiți toate facturile. Deci, tine o evidență a cheltuielilor..

  • Apelează la un împrumut rapid.

Ia Creditul Până la Salariu de la Viva Credit! Vezi pe www.vivacredit.ro

Nu necesită giranți, garanții sau teancuri de documente.  În plus, nu îți iei un angajament de lungă durată față de creditor. Nu îți faci griji că va trebui să plătești ani de zile o rată imensă. Poți împrumuta sume între 100 și 2000 lei, pe maximum 35 de zile. Dacă ai 20 de ani împliniti, un venit lunar stabil de minimum 700 de lei și card bancar, întrunești toate condițiile pentru a lua un Credit Până la Salariu de la Viva Credit. Tu alegi perioada de împrumut.  Avantajul acestui tip de împrumut este faptul că nu trebuie să te deplasezi. Totul este 100% online. Doar intri pe site-ul www.vivacredit.ro și completezi formularul. trimiți pe mail-ul companiei o poză a cărții de identitate. Toată procedura nu durează mai mult de 10 minute. Dacă cererea ta este aprobată, în 2 ore poți avea banii pe card!

Indiferent de metodele pe care le alegi pentru a depăși dificultățile financiare, fii optimist!  Viața nu se rezumă doar la bani. Bucură-te de lucrurile din jurul tău și privește acest moment greu ca pe o experiență care te va face mai puternic și  te va pregăti pentru viitor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: