Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Cum ar fi să te reinventezi? Și ceea ce zicem aici nu este în funcție de vârstă. Poți lua această decizie oricând. Pur și simplu, cum ar fi să faci niște schimbări în viața ta? Despre ce vorbim? Despre cum ar fi să-ți urmezi pasiunea.

Să lucrezi cu drag şi să nu te mai simți încorsetat de un simplu job. Ai fi încântat să îţi asiguri traiul sau să-ți suplimentezi venitul făcând ceea ce te pasionează?

Poate că acum a sosit momentul tău.

Lasă-te în seama talentului tău și nu vei mai avea niciodată senzația că muncești.

Așa că, hai să vedem ce-ți place să faci și dacă poți scoate bani din asta.

pasiune

Te pricepi la cusut, la design vestimentar? Minunat! Poți începe prin a-ți cumpăra o mașina de cusut și să te apuci de treabă. 😊

Te fascinează fotografia? Vrei să vorbești în imagini? Dorești să surprinzi momente de neuitat pentru cei din jurul tău? Perfect! Următorul pas este să-ți cumperi un aparat foto profesional. Oamenii își doresc să imortalizeze toate evenimentele importante din viața lor. De ce nu ai fi tu ăla care le pune amintirile pe hârtie? Cerere sigur există. Acum e rândul tău să vii cu o oferta avantajoasă.

Cunoști la perfecție o limbă străină? E un prilej bun să oferi meditații celor care nu o știu dar îți doresc s-o știe. Poate copii, poate adulți? Indiferent cui oferi acest serviciu, el va fi bine plătit.

Îți place să scrii? Îți așterni cu ușurință gândurile și cuvintele pe hârtie? Păi scrie, dar pe bani. Companiile, firmele mari și mici întotdeauna vor avea nevoie de-o persoană creativă care să transmită un mesaj coerent și atractiv în locul lor.

Îți plac copiii? Dacă da și ți-e dor să mai fii copil, oferă-ți timpul liber părinților care nu au cu cine să-i lase câteva ore. E o meserie care se plătește binișor și-ți poate asigura un venit în plus… dacă o faci pe lângă un serviciu stabil. Dar, cu același succes, poți să transformi această activitate într-un loc de muncă cu normă întreagă.

Te pricepi să tricotezi? Foarte frumos! Poți crea atâtea lucruri cu croșeta…imaginație să ai. Căciuli, fulare sau chiar mici accesorii.

Știi să pictezi? Ce? Nici nu contează. Pereți, textile, tablouri… Poate fi orice. Oamenii apreciază unicitatea și lucrurile ieșite din comun. Așa că, sunt dispuși să plătească pentru așa ceva.

Îți place să gătești? Dacă eşti maestru în bucătărie, poţi să pregăteşti meniuri festive sau dulciuri pentru cei care nu au timp să facă acest lucru. Cu cât eşti mai talentat, cu atât vei primi mai multe comenzi şi vei găsi mai mulţi clienţi. Cui nu îi place să mănânce bine? Cui nu-i prinde bine un ban în plus? 😉

Noi ți-am dat câteva sugestii. Bineînțeles ar mai fi și alte activitati care ar putea fi o sursă bună de venit, așa că,indiferent de pasiunea pe care o ai, pune totul pe hârtie. Avantaje-dezavantaje, cheltuieli-venit. Bineînțeles că de orice te-ai apuca, trebuie să faci o mică investiție de bani. Ca e o mașină de cusut, manuale, aparat foto profesional, ustensile, niște cursuri poate…

Tu ia totul în calcul iar dacă nu ai bani sau nu-ți ajung, poți oricând să apelezi la Viva Credit pentru un Credit Până la Salariu. Este un credit rapid pe care-l obții în 2 ore iar banii îți intră direct pe card. Este 100% online. Solicită-l aici: https://goo.gl/Gtuv2K

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: